APA:
کپیدولت آبادی، زهرا، الهامی راد، امیرحسین، اخلاقی فیض آباد، سیدهاشم، و استیری، سیدحسین. (1395). بررسی تاثیر غظت آنزیم و زمان گرمخانه گذاری بر میزان استخراج لیکوپن از تفاله گوجه فرنگی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 8(3 )، 25-31. SID. https://sid.ir/paper/521964/fa
Vancouver:
کپیدولت آبادی زهرا، الهامی راد امیرحسین، اخلاقی فیض آباد سیدهاشم، استیری سیدحسین. بررسی تاثیر غظت آنزیم و زمان گرمخانه گذاری بر میزان استخراج لیکوپن از تفاله گوجه فرنگی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1395؛8(3 ):25-31. Available from: https://sid.ir/paper/521964/fa
IEEE:
کپیزهرا دولت آبادی، امیرحسین الهامی راد، سیدهاشم اخلاقی فیض آباد، و سیدحسین استیری، “بررسی تاثیر غظت آنزیم و زمان گرمخانه گذاری بر میزان استخراج لیکوپن از تفاله گوجه فرنگی،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 8، no. 3 ، pp. 25–31، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/521964/fa