APA:
کپیعباسی، نوید، و مهدوی، سامان. (1395). بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی اسانس و عصاره گیاه خوشاریزه بر باکتری های اشریشیاکلی و استافیلوکوکوس ارئوس. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 8(3 )، 129-130. SID. https://sid.ir/paper/521969/fa
Vancouver:
کپیعباسی نوید، مهدوی سامان. بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی اسانس و عصاره گیاه خوشاریزه بر باکتری های اشریشیاکلی و استافیلوکوکوس ارئوس. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1395؛8(3 ):129-130. Available from: https://sid.ir/paper/521969/fa
IEEE:
کپینوید عباسی، و سامان مهدوی، “بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی اسانس و عصاره گیاه خوشاریزه بر باکتری های اشریشیاکلی و استافیلوکوکوس ارئوس،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 8، no. 3 ، pp. 129–130، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/521969/fa