APA:
کپینظری، سیدمعین، مرتضوی، سیدعلی، حصاری، جواد، و طباطبایی یزدی، فریده. (1395). تاثیر مالتودکسترین حاصل از نشاسته ذرت بر ویژگی های شیمیایی, حسی و ریزساختار پنیر سفید فراپالایشی کم چرب. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 3(11)، 85-97. SID. https://sid.ir/paper/522035/fa
Vancouver:
کپینظری سیدمعین، مرتضوی سیدعلی، حصاری جواد، طباطبایی یزدی فریده. تاثیر مالتودکسترین حاصل از نشاسته ذرت بر ویژگی های شیمیایی, حسی و ریزساختار پنیر سفید فراپالایشی کم چرب. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1395؛3(11):85-97. Available from: https://sid.ir/paper/522035/fa
IEEE:
کپیسیدمعین نظری، سیدعلی مرتضوی، جواد حصاری، و فریده طباطبایی یزدی، “تاثیر مالتودکسترین حاصل از نشاسته ذرت بر ویژگی های شیمیایی, حسی و ریزساختار پنیر سفید فراپالایشی کم چرب،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 3، no. 11، pp. 85–97، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/522035/fa