APA:
کپیصالحی، فخرالدین، کاشانی نژاد، مهدی، صادقی ماهونک، علیرضا، و ضیایی فر، امان محمد. (1394). مدل سازی فرایند خشک کردن قارچ دکمه ای توسط سامانه مادون قرمز. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 2(8)، 39-47. SID. https://sid.ir/paper/522041/fa
Vancouver:
کپیصالحی فخرالدین، کاشانی نژاد مهدی، صادقی ماهونک علیرضا، ضیایی فر امان محمد. مدل سازی فرایند خشک کردن قارچ دکمه ای توسط سامانه مادون قرمز. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1394؛2(8):39-47. Available from: https://sid.ir/paper/522041/fa
IEEE:
کپیفخرالدین صالحی، مهدی کاشانی نژاد، علیرضا صادقی ماهونک، و امان محمد ضیایی فر، “مدل سازی فرایند خشک کردن قارچ دکمه ای توسط سامانه مادون قرمز،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 2، no. 8، pp. 39–47، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/522041/fa