APA:
کپیهاشمی شهرکی، م.، ضیایی فر، ا.م.، و کاشانی نژاد، م.. (1393). بهینه سازی اعمال نیروی گریز از مرکز جهت کاهش جذب روغن با استفاده از روش سطح پاسخ و الگوریتم ژنتیک. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 10(1)، 15-26. SID. https://sid.ir/paper/522048/fa
Vancouver:
کپیهاشمی شهرکی م.، ضیایی فر ا.م.، کاشانی نژاد م.. بهینه سازی اعمال نیروی گریز از مرکز جهت کاهش جذب روغن با استفاده از روش سطح پاسخ و الگوریتم ژنتیک. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1393؛10(1):15-26. Available from: https://sid.ir/paper/522048/fa
IEEE:
کپیم. هاشمی شهرکی، ا.م. ضیایی فر، و م. کاشانی نژاد، “بهینه سازی اعمال نیروی گریز از مرکز جهت کاهش جذب روغن با استفاده از روش سطح پاسخ و الگوریتم ژنتیک،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 10، no. 1، pp. 15–26، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/522048/fa