مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

572
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

178
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر ترتیب خوراک دهی و پختن دانه جو بر فعالیت آنزیم های هیدرولیتیک در محتویات کولون مادیان عربی

صفحات

 صفحه شروع 749 | صفحه پایان 760

چکیده

 تاثیر ترتیب خوراک دهی و پختن دانه جو بر قابلیت هضم فیبر و فعالیت آنزیم های هیدرولیتیک در محتویات کولون اسب بررسی شد. آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با شش راس مادیان عربی به صورت کراس- اور در 4 دوره دو هفته ای انجام شد. بخش کنسانتره جیره یا نیم ساعت قبل (غلات - علوفه) و یا نیم ساعت بعد از بخش علوفه (علوفه - غلات) در اختیار اسب ها قرار گرفت. دانه جو یا به صورت پخته (فراوری شده) و یا به صورت خرد شده (فرآوری نشده) استفاده شد. در انتهای هر دوره, نمونه مدفوع به طور مستقیم از رکتوم جمع آوری شد و فعالیت آنزیم های کربوکسی میتیل سلولاز, میکروکریستالین سلولاز, آلف آمیلاز و فعالیت تجزیه کاغذ صافی اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که میزان مصرف ماده خشک, الیاف نامحلول در شوینده خنثی و الیاف نامحلول در شوینده اسیدی در ترتیب غلات - علوفه بیشتر از ترتیب علوفه - غلات بود (P<0.05). ترتیب خوراک دهی تاثیری بر قابلیت هضم فیبر, فعالیت آنزیم های کربوکسی متیل سلولاز, میکروکریستالین سلولاز و فعالیت تجزیه کاغذ صافی نداشت. فعالیت آنزیم آلفاآمیلاز در اثر مصرف بخش غلات قبل از بخش علوفه افزایش و در اثر پختن دانه جو کاهش یافت (P<0.05). زمانی که جو فراوری شده استفاده شد, فعالیت آنزیم کربوکسی متیل سلولاز در ترتیب علوفه - غلات کاهش, ولی در ترتیب غلات - علوفه افزایش یافت (P<0.05). بر اساس نتایج حاصل, مصرف دانه غلات نیم ساعت بعد از علوفه و پختن دانه جو تاثیرات مثبتی بر فعالیت آنزیم های هیدرولیتیک در محتویات رکتومی مادیان های عربی دارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قربانی نژاد، پریسا، کیانی، علی، آذرفر، آرش، و عزیزی شترخفت، ایوب. (1395). تاثیر ترتیب خوراک دهی و پختن دانه جو بر فعالیت آنزیم های هیدرولیتیک در محتویات کولون مادیان عربی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 18(4 )، 749-760. SID. https://sid.ir/paper/522299/fa

    Vancouver: کپی

    قربانی نژاد پریسا، کیانی علی، آذرفر آرش، عزیزی شترخفت ایوب. تاثیر ترتیب خوراک دهی و پختن دانه جو بر فعالیت آنزیم های هیدرولیتیک در محتویات کولون مادیان عربی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1395؛18(4 ):749-760. Available from: https://sid.ir/paper/522299/fa

    IEEE: کپی

    پریسا قربانی نژاد، علی کیانی، آرش آذرفر، و ایوب عزیزی شترخفت، “تاثیر ترتیب خوراک دهی و پختن دانه جو بر فعالیت آنزیم های هیدرولیتیک در محتویات کولون مادیان عربی،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 18، no. 4 ، pp. 749–760، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/522299/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button