APA:
کپیرومیانی، لاله، و تدینی، مهرنوش. (1398). تاثیر دما, pH, نمک, اسانس برگ نارنج و بسته بندی اتمسفر تغییر یافته در کنترل باکتری Salmonella typhimurium در برگر کپور نقره ای. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 28(4 )، 163-176. SID. https://sid.ir/paper/5232/fa
Vancouver:
کپیرومیانی لاله، تدینی مهرنوش. تاثیر دما, pH, نمک, اسانس برگ نارنج و بسته بندی اتمسفر تغییر یافته در کنترل باکتری Salmonella typhimurium در برگر کپور نقره ای. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1398؛28(4 ):163-176. Available from: https://sid.ir/paper/5232/fa
IEEE:
کپیلاله رومیانی، و مهرنوش تدینی، “تاثیر دما, pH, نمک, اسانس برگ نارنج و بسته بندی اتمسفر تغییر یافته در کنترل باکتری Salmonella typhimurium در برگر کپور نقره ای،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 28، no. 4 ، pp. 163–176، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/5232/fa