مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,479
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

189
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی عملکرد و توزیع اندازه غده های بذری سیب زمینی تحت تاثیر روش های مختلف تغذیه تکمیلی فسفره

صفحات

 صفحه شروع 27 | صفحه پایان 40

چکیده

 به منظور بررسی عملکرد و توزیع اندازه ی غده های بذری سیب زمینی تحت تأثیر روش های مختلف مصرف کودهای فسفر, آزمایش مزرعه ای به صورت فاکتوریل در قالب طرح پایه ی بلوک های کامل تصادفی در 4 تکرار در بهار سال 91 اجرا شد. تیمارهای مورد مطالعه شامل سه میزان کود فسفر, سه منبع کود فسفر و دو زمان مصرف کود فسفر بودند. عملکرد و اجزای آن به همراه برخی صفات مورفولوژیک و فیزیولوژیک گیاه سیب زمینی ارزیابی شدند. نتایج نشان داد مصرف کود فسفر بصورت نواری در زمان کاشت سبب افزایش شاخص سطح برگ گردید. محتوای فسفر در دمبرگ بوته های سیب زمینی نیز به طور معنی داری تحت تأ ثیر متقابل نوع کود فسفربا میزان کود فسفر با زمان اعمال کود فسفر قرار گرفت. بالاترین غلظت نیتروژن برگ در بوته هایی بود که کود دی آمونیوم فسفات را بصورت یکجا و در زمان کاشت دریافت نموده بودند. تیمار37 کیلوگرم فسفر خالص در هکتار سبب افزایش معنی دار تعداد غده از 64/25 به 92/29 غده در مترمربع گردید. تعداد غده ها دراندازه بذری و وزن غده های بذری در تیمار دی آمونیوم فسفات به طور معنی داری بالاتر از دو تیمار دیگر کودی بود. عدم استفاده ازکود فسفر (شاهد) کمترین تعداد غده در اندازه بذری وکمترین وزن غده های بذری را ایجاد نمود

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کیانی هرچگانی، سمیرا، محمدی، حمید، و درویشی، بابک. (1394). بررسی عملکرد و توزیع اندازه غده های بذری سیب زمینی تحت تاثیر روش های مختلف تغذیه تکمیلی فسفره. علوم و فناوری بذر ایران، 4(2 )، 27-40. SID. https://sid.ir/paper/523313/fa

    Vancouver: کپی

    کیانی هرچگانی سمیرا، محمدی حمید، درویشی بابک. بررسی عملکرد و توزیع اندازه غده های بذری سیب زمینی تحت تاثیر روش های مختلف تغذیه تکمیلی فسفره. علوم و فناوری بذر ایران[Internet]. 1394؛4(2 ):27-40. Available from: https://sid.ir/paper/523313/fa

    IEEE: کپی

    سمیرا کیانی هرچگانی، حمید محمدی، و بابک درویشی، “بررسی عملکرد و توزیع اندازه غده های بذری سیب زمینی تحت تاثیر روش های مختلف تغذیه تکمیلی فسفره،” علوم و فناوری بذر ایران، vol. 4، no. 2 ، pp. 27–40، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/523313/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button