APA:
کپیانصاری، ویدا، امیری، صدیقه، رادی، محسن، و باقری، فرود. (1398). فعالیت ضد اکسایشی عصاره میکروامولسیون شده چای سبز در روغن کلزا. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 11(1)، 97-110. SID. https://sid.ir/paper/523357/fa
Vancouver:
کپیانصاری ویدا، امیری صدیقه، رادی محسن، باقری فرود. فعالیت ضد اکسایشی عصاره میکروامولسیون شده چای سبز در روغن کلزا. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1398؛11(1):97-110. Available from: https://sid.ir/paper/523357/fa
IEEE:
کپیویدا انصاری، صدیقه امیری، محسن رادی، و فرود باقری، “فعالیت ضد اکسایشی عصاره میکروامولسیون شده چای سبز در روغن کلزا،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 11، no. 1، pp. 97–110، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/523357/fa