APA:
کپیدادور، پیمان، عطای صالحی، اسماعیل، و شیخ الاسلامی، زهرا. (1397). فرمولاسیون کیک بدون گلوتن و بررسی خواص کیفی آن. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 10(2)، 57-70. SID. https://sid.ir/paper/523417/fa
Vancouver:
کپیدادور پیمان، عطای صالحی اسماعیل، شیخ الاسلامی زهرا. فرمولاسیون کیک بدون گلوتن و بررسی خواص کیفی آن. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1397؛10(2):57-70. Available from: https://sid.ir/paper/523417/fa
IEEE:
کپیپیمان دادور، اسماعیل عطای صالحی، و زهرا شیخ الاسلامی، “فرمولاسیون کیک بدون گلوتن و بررسی خواص کیفی آن،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 10، no. 2، pp. 57–70، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/523417/fa