مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,290
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

858
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

الگوهای غذایی غالب و خطر بیماری های مزمن

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 9

چکیده

 بحث الگوی غذایی, مبحثی است که اخیرا مورد توجه متخصصین اپیدمیولوژی تغذیه قرار گرفته است اما هنوز به اندازه ای که به مواد مغذی یا غذاها توجه می شود به این مقوله توجه نشده است. هر چند که هنوز هم بررسی ارتباط بین مواد مغذی و غذاها با خطر بیماری ها در اپیدمیولوژی تغذیه حایز اهمیت است, اما شواهد متعدد نشان داده اند که کارآزمایی های بالینی که بر روی یک ماده مغذی خاص متمرکز شده اند در نشان دادن اثرات آن ماده مغذی چندان موفق نبوده اند اما مطالعاتی که اثر الگوهای غذاهایی را بررسی کرده اند, اثرات مشهودی از این الگوهای غذایی را گزارش نموده اند. بنابراین به کارگیری الگوهای غذایی یک روش موثر و کارآ جهت افزایش درک ما از نقش رژیم غذایی در خطر بیماری های مزمن است. اما باید توجه داشت که الگوهای غذایی غالب در جنس های مختلف, نژادها و فرهنگ های مختلف و مناطق جغرافیایی با هم متفاوتند. لذا توصیه می شود که محققین هر منطقه الگوهای غذایی غالب آن منطقه را شناسایی کنند و بهنگام آموزش افراد جهت تغییر شیوه زندگی بمنظور کاهش عوامل خطر بیماری های مزمن, بر این الگوها تاکید بورزند. مطالعه حاضر با هدف مرور مطالعات مربوط به الگوهای غذایی غالب و ارتباط آنها با خطر بیماری های مزمن انجام شده است.  

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اسماعیل زاده، احمد، کیمیاگر، سیدمسعود، آزادبخت، لیلا، و محرابی، یداله. (1384). الگوهای غذایی غالب و خطر بیماری های مزمن. مجله دیابت و متابولیسم ایران (مجله دیابت و لیپید ایران)، 5(1)، 1-9. SID. https://sid.ir/paper/53900/fa

    Vancouver: کپی

    اسماعیل زاده احمد، کیمیاگر سیدمسعود، آزادبخت لیلا، محرابی یداله. الگوهای غذایی غالب و خطر بیماری های مزمن. مجله دیابت و متابولیسم ایران (مجله دیابت و لیپید ایران)[Internet]. 1384؛5(1):1-9. Available from: https://sid.ir/paper/53900/fa

    IEEE: کپی

    احمد اسماعیل زاده، سیدمسعود کیمیاگر، لیلا آزادبخت، و یداله محرابی، “الگوهای غذایی غالب و خطر بیماری های مزمن،” مجله دیابت و متابولیسم ایران (مجله دیابت و لیپید ایران)، vol. 5، no. 1، pp. 1–9، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/53900/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button