APA:
کپیکرمی نوگورانی، مریم، قاسمیان صفایی، حاجیه، احدی، آذین، نریمانی، تهمینه، و پورسینا، فرخنده. (1384). مقایسه تاثیر چهار نوع آدامس تجاری بر PH, تعداد کل باکتری ها و تعدا استرپتوکوک موتانس بزاق. مجله دندانپزشکی (journal of islamic dental association of iran)، 17(2 (مسلسل 54))، 40-47. SID. https://sid.ir/paper/54722/fa
Vancouver:
کپیکرمی نوگورانی مریم، قاسمیان صفایی حاجیه، احدی آذین، نریمانی تهمینه، پورسینا فرخنده. مقایسه تاثیر چهار نوع آدامس تجاری بر PH, تعداد کل باکتری ها و تعدا استرپتوکوک موتانس بزاق. مجله دندانپزشکی (journal of islamic dental association of iran)[Internet]. 1384؛17(2 (مسلسل 54)):40-47. Available from: https://sid.ir/paper/54722/fa
IEEE:
کپیمریم کرمی نوگورانی، حاجیه قاسمیان صفایی، آذین احدی، تهمینه نریمانی، و فرخنده پورسینا، “مقایسه تاثیر چهار نوع آدامس تجاری بر PH, تعداد کل باکتری ها و تعدا استرپتوکوک موتانس بزاق،” مجله دندانپزشکی (journal of islamic dental association of iran)، vol. 17، no. 2 (مسلسل 54)، pp. 40–47، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/54722/fa