APA:
کپیعطایی، زهرا، انصاری، مهدی ، آیت الهی موسوی، سیدامین، و میرزایی، احمد. (1386). مطالعه آزمایشگاهی اثر ضد قارچ عصاره های افسنطین, اکالیپتوس, پیاز, دارچین, زردچوبه, مریم گلی, نعناع و همیشه بهار بر سوش استاندارد کاندیدا آلبیکانس در مقایسه با دهان شویه نیستاتین. مجله دندانپزشکی (journal of islamic dental association of iran)، 19(2 (مسلسل 63))، 91-97. SID. https://sid.ir/paper/55112/fa
Vancouver:
کپیعطایی زهرا، انصاری مهدی ، آیت الهی موسوی سیدامین، میرزایی احمد. مطالعه آزمایشگاهی اثر ضد قارچ عصاره های افسنطین, اکالیپتوس, پیاز, دارچین, زردچوبه, مریم گلی, نعناع و همیشه بهار بر سوش استاندارد کاندیدا آلبیکانس در مقایسه با دهان شویه نیستاتین. مجله دندانپزشکی (journal of islamic dental association of iran)[Internet]. 1386؛19(2 (مسلسل 63)):91-97. Available from: https://sid.ir/paper/55112/fa
IEEE:
کپیزهرا عطایی، مهدی انصاری، سیدامین آیت الهی موسوی، و احمد میرزایی، “مطالعه آزمایشگاهی اثر ضد قارچ عصاره های افسنطین, اکالیپتوس, پیاز, دارچین, زردچوبه, مریم گلی, نعناع و همیشه بهار بر سوش استاندارد کاندیدا آلبیکانس در مقایسه با دهان شویه نیستاتین،” مجله دندانپزشکی (journal of islamic dental association of iran)، vol. 19، no. 2 (مسلسل 63)، pp. 91–97، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/55112/fa