مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,541
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

759
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعه آزمایشگاهی اثر ضد قارچ عصاره های افسنطین، اکالیپتوس، پیاز، دارچین، زردچوبه، مریم گلی، نعناع و همیشه بهار بر سوش استاندارد کاندیدا آلبیکانس در مقایسه با دهان شویه نیستاتین

صفحات

 صفحه شروع 91 | صفحه پایان 97

چکیده

 زمینه و هدف: گرایش به طب سنتی در سال های اخیر و تلاش جهت تهیه دهان شویه مناسب ضدقارچ سبب گردید تا مطالعه حاضر به هدف بررسی اثرات ضدقارچی عصاره های گیاهان, دارچین, زردچوبه, افسنطین, مریم گلی, نعناع, همیشه بهار, بر روی قارچ کاندیدا آلبیکانس در مقایسه با دهان شویه نیستاتین انجام گیرد.روش بررسی: در این مطالعه آزمایشگاهی نمونه استاندارد و ایزوله بومی قارچ کاندیدا آلبیکانس به عنوان پاتوژن شایع دهانی و عصاره گیاهان دارچین, زردچوبه, افسنطین, مریم گلی, نعناع, همیشه بهار مورد بررسی قرار گرفتند. سوش استانارد کاندیدا آلبیکانس با PTCC 5027 از مرکز کلکسیون قارچ ها و باکتری های صنعتی و عفونی ایران خریداری شد و عصاره گیاهان مذکور پس از خریداری گیاهان و شناسایی آنها توسط آزمایشگاه جهاد دانشگاهی, تهیه گردید. تعداد ده نمونه ایزوله بومی نیز از مخاط کام یا باکال بیماران مراجعه کننده به یکی از درمانگاه های سطح شهر تهیه شد. جهت انجام آزمایشات سوسپانسیون 0.5 مک فارلند هر کدام از سوش های استاندارد بومی تهیه گردید, سپس از سوسپانسیون با دو روش چاهک و آزمایش لوله ای مورد بررسی قرار گرفت. در این مطالعه داده ها با آنالیز ANOVA یک سویه و رگرسیون لجستیکی بررسی شدند.یافته ها: نتایج حاصل از این بررسی نشان داد که عصاره گیاهان زردچوبه, اوکالیپتوس, افسنطین, دارچین, مریم گلی, نعناع, پیاز, همیشه بهار همگی دارای اثر ضدقارچی می باشند که این خاصیت در چهار گیاه اول قویتر و قابل توجه می باشد.نتیجه گیری: از آنجایی که نتایج مطالعه حاضر نشان داد گیاهان زردچوبه, اکالیپتوس, افسنطین, دارچین دارای اثر ضدقارچ قابل قبولی نسبت به استاندارد نیستاتین می باشند لذا جهت تهیه دهان شویه مناسب ضدقارچ از گیاهان مذکور و تکمیل مطالعه حاضر انجام آزمایش های تخصصی و بررسی های بالینی پیشنهاد می گردد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عطایی، زهرا، انصاری، مهدی ، آیت الهی موسوی، سیدامین، و میرزایی، احمد. (1386). مطالعه آزمایشگاهی اثر ضد قارچ عصاره های افسنطین, اکالیپتوس, پیاز, دارچین, زردچوبه, مریم گلی, نعناع و همیشه بهار بر سوش استاندارد کاندیدا آلبیکانس در مقایسه با دهان شویه نیستاتین. مجله دندانپزشکی (journal of islamic dental association of iran)، 19(2 (مسلسل 63))، 91-97. SID. https://sid.ir/paper/55112/fa

    Vancouver: کپی

    عطایی زهرا، انصاری مهدی ، آیت الهی موسوی سیدامین، میرزایی احمد. مطالعه آزمایشگاهی اثر ضد قارچ عصاره های افسنطین, اکالیپتوس, پیاز, دارچین, زردچوبه, مریم گلی, نعناع و همیشه بهار بر سوش استاندارد کاندیدا آلبیکانس در مقایسه با دهان شویه نیستاتین. مجله دندانپزشکی (journal of islamic dental association of iran)[Internet]. 1386؛19(2 (مسلسل 63)):91-97. Available from: https://sid.ir/paper/55112/fa

    IEEE: کپی

    زهرا عطایی، مهدی انصاری، سیدامین آیت الهی موسوی، و احمد میرزایی، “مطالعه آزمایشگاهی اثر ضد قارچ عصاره های افسنطین, اکالیپتوس, پیاز, دارچین, زردچوبه, مریم گلی, نعناع و همیشه بهار بر سوش استاندارد کاندیدا آلبیکانس در مقایسه با دهان شویه نیستاتین،” مجله دندانپزشکی (journal of islamic dental association of iran)، vol. 19، no. 2 (مسلسل 63)، pp. 91–97، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/55112/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button