APA:
کپیگوهری، جواد، فضلی، حسین، توحیدلو، قاسم، فتح اله طالقانی، داریوش، شیخ الاسلامی، رضا، رجبی، اباذر، مصباح، منصور، حمدی، فرحناز، و کاشانی، علی. (1381). مناسب ترین تعداد ریشه جهت اندازه گیری عیار قند چغندرقند. مجله چغندرقند، 18(1)، 67-79. SID. https://sid.ir/paper/57630/fa
Vancouver:
کپیگوهری جواد، فضلی حسین، توحیدلو قاسم، فتح اله طالقانی داریوش، شیخ الاسلامی رضا، رجبی اباذر، مصباح منصور، حمدی فرحناز، کاشانی علی. مناسب ترین تعداد ریشه جهت اندازه گیری عیار قند چغندرقند. مجله چغندرقند[Internet]. 1381؛18(1):67-79. Available from: https://sid.ir/paper/57630/fa
IEEE:
کپیجواد گوهری، حسین فضلی، قاسم توحیدلو، داریوش فتح اله طالقانی، رضا شیخ الاسلامی، اباذر رجبی، منصور مصباح، فرحناز حمدی، و علی کاشانی، “مناسب ترین تعداد ریشه جهت اندازه گیری عیار قند چغندرقند،” مجله چغندرقند، vol. 18، no. 1، pp. 67–79، 1381، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/57630/fa