APA:
کپیشفقی، خسرو، دلشادنوقابی، علی، سالاری، هادی، خواجوی، عبدالجواد، اکرامی، علی، صنیعی، نزهت، و خواجه، عصمت. (1385). شناسایی انواع غذاهای بومی و تعیین مواد اولیه و روش پخت آنها در جمعیت تحت پوشش پایگاه تحقیقات جمعیتی شهر گناباد
. مجله دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد (Journal of Shahrekord University of Medical Sciences)، 8(ویژه نامه تحقیقات جمعیتی (ضمیمه شماره 1))، 46-53. SID. https://sid.ir/paper/58887/fa
Vancouver:
کپیشفقی خسرو، دلشادنوقابی علی، سالاری هادی، خواجوی عبدالجواد، اکرامی علی، صنیعی نزهت، خواجه عصمت. شناسایی انواع غذاهای بومی و تعیین مواد اولیه و روش پخت آنها در جمعیت تحت پوشش پایگاه تحقیقات جمعیتی شهر گناباد
. مجله دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد (Journal of Shahrekord University of Medical Sciences)[Internet]. 1385؛8(ویژه نامه تحقیقات جمعیتی (ضمیمه شماره 1)):46-53. Available from: https://sid.ir/paper/58887/fa
IEEE:
کپیخسرو شفقی، علی دلشادنوقابی، هادی سالاری، عبدالجواد خواجوی، علی اکرامی، نزهت صنیعی، و عصمت خواجه، “شناسایی انواع غذاهای بومی و تعیین مواد اولیه و روش پخت آنها در جمعیت تحت پوشش پایگاه تحقیقات جمعیتی شهر گناباد
،” مجله دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد (Journal of Shahrekord University of Medical Sciences)، vol. 8، no. ویژه نامه تحقیقات جمعیتی (ضمیمه شماره 1)، pp. 46–53، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/58887/fa