APA:
کپیزادفتاح، فیروز، رضوانی، مسعود، و حکمت فر، سمیه. (1398). تأثیر زمان دم کردن بر میزان فلوراید آزاد شده از چای سیاه و چای سبز. مجله دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اردبیل، 19(3 )، 334-342. SID. https://sid.ir/paper/59591/fa
Vancouver:
کپیزادفتاح فیروز، رضوانی مسعود، حکمت فر سمیه. تأثیر زمان دم کردن بر میزان فلوراید آزاد شده از چای سیاه و چای سبز. مجله دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اردبیل[Internet]. 1398؛19(3 ):334-342. Available from: https://sid.ir/paper/59591/fa
IEEE:
کپیفیروز زادفتاح، مسعود رضوانی، و سمیه حکمت فر، “تأثیر زمان دم کردن بر میزان فلوراید آزاد شده از چای سیاه و چای سبز،” مجله دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اردبیل، vol. 19، no. 3 ، pp. 334–342، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/59591/fa