مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

896
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

858
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تأثیر زمان دم کردن بر میزان فلوراید آزاد شده از چای سیاه و چای سبز

صفحات

 صفحه شروع 334 | صفحه پایان 342

چکیده

 زمینه و هدف: چای یکی از منابع ذخیره کننده فلوراید است که در صورت مصرف مزمن می تواند تاثیرات نامطلوبی بر روی سلامتی داشته باشد. در این تحقیق 6 نوع چای سیاه و سبز انتخاب شده و توسط الکترود اختصاصی یون فلوراید میزان فلوراید آزاد شده از آنها در زمان های مختلف دم کردن مورد بررسی قرار گرفته است. روش کار: این تحقیق به صورت یک مطالعه آزمایشگاهی انجام گرفت. پس از انتخاب 4 نوع چای سیاه و 2 نوع چای سبز در هر یک از زمان های 3, 5, 15, 30, 60 و 120دقیقه میزان فلوراید چای, بر حسب ppm توسط الکترود اختصاصی یون فلوراید (Mettler Toledo, United State) مورد بررسی قرار گرفت. میزان فلوراید چای در هر زمان دم و به تفکیک نوع چای با آزمون تحلیل واریانس دو طرفه و تحلیل واریانس با اندازه گیری مکرر مورد بررسی قرار گرفت. یافته ها: بر اساس نتایج آزمون تحلیل واریانس با اندازه گیری مکرر, میزان فلوراید در کلیه زمان‫ های پیگیری در هر دو نوع چای سبز و سیاه با افزایش زمان دم, افزایش یافت (05/0p≤ ). نتایج آزمون ANOVA دوطرفه و همچنین آزمون تعقیبی بونفرونی نشان داد که در تمام زمان های دم, میزان فلوراید چای سیاه B, بیش از چای های دیگر بوده, سپس به ترتیب چای سبزE, چای سیاه D, چای سبز F, چای سیاه A و چای سیاه C میزان فلوراید آزادشده کمتری داشتند (0/05

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    زادفتاح، فیروز، رضوانی، مسعود، و حکمت فر، سمیه. (1398). تأثیر زمان دم کردن بر میزان فلوراید آزاد شده از چای سیاه و چای سبز. مجله دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اردبیل، 19(3 )، 334-342. SID. https://sid.ir/paper/59591/fa

    Vancouver: کپی

    زادفتاح فیروز، رضوانی مسعود، حکمت فر سمیه. تأثیر زمان دم کردن بر میزان فلوراید آزاد شده از چای سیاه و چای سبز. مجله دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اردبیل[Internet]. 1398؛19(3 ):334-342. Available from: https://sid.ir/paper/59591/fa

    IEEE: کپی

    فیروز زادفتاح، مسعود رضوانی، و سمیه حکمت فر، “تأثیر زمان دم کردن بر میزان فلوراید آزاد شده از چای سیاه و چای سبز،” مجله دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اردبیل، vol. 19، no. 3 ، pp. 334–342، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/59591/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button