مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

851
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

541
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر متقابل بیفید و باکتریوم بیفیدوم، بیفید و باکتریوم آنگولاتوم و لاکتوباسیلوس کازئی با سالمونلا تیفی موریوم در شرایط رشد توامان

صفحات

 صفحه شروع 409 | صفحه پایان 416

چکیده

 زمینه و هدف: سالمونلا یکی از مهمترین باکتری های بیماری زا با منشا مواد غذایی بوده و سالمونلا تیفی موریوم شایع ترین گونه آن در بروز مسمومیت های غذایی می باشد. لاکتوباسیلوس کازئی, بیفیدو باکتریوم بیفدوم و بیفییدو باکتریوم آنگولاتوم جز پروبیوتیک ها می باشند که اثرات بسیار مفیدی در مصرف کنندگان ایجاد می کنند. هدف از این مطالعه بررسی تاثیر متقابل پروبیوتیک های فوق با سالمونلاتیفی موریوم در شرایط آزمایشگاهی و رشد در محیط آب پپتونه سنتتیک بمنظور ارزیابی اولیه تاثیر مصرف پروبیوتیک ها در پیشگیری و درمان مسمومیت های غذایی انسان با منشا سالمونلا تیفی موریوم می باشد.روش کار: ابتدا جهت فعال سازی, سوش های باکتریای لیوفیلیزه در ارلن مایرهای حاوی محیط آب پپتونه تزریق و 24 ساعت در دمای 37 درجه سانتیگراد قرار گرفتند و در مرحله بعد هر کدام از باکتریهای پروبیوتیک و سالمونلا تیفی موریوم فعال شده بصورت مجزا و توامان در محیط آب پپتونه تزریق و 24 ساعت در دمای 37 درجه سانتیگراد گرم خانه گذاری شدند. سپس تعداد باکتری های پروبیوتیک و سالمونلا تیفی موریوم موجود در آنها به ترتیب در محیط های (MRS و BGA ) بصورت کشت سطحی شمارش شد. این عملیات برای هر کدام از آزمایشات 10 بار تکرار و در نهایت در مورد هر کدان از آنها توسط تعداد سالمونلا تیفی موریوم درهر میلی لیتر از محتویات ارلن حاوی سالمونلای تنها و سالمونلای همراه با پروبیوتیک و نیز متوسط تعداد باکتری پروبیوتیک در هر میلی لیتر از محتویات ارلن پروبیوتیک تنها و پروبیوتیک همراه با سالمونلا با استفاده از آزمون آماری تی مستقل مورد مقایسه قرار گرفتند.یافته ها: رشد توامان لاکتوباسیلوس کازئی و بیفیدو باکتریوم آنگولاتوم بطور معنی دار رشد سالمونلا تیفی موریوم را مهار می کند (p<0.05) ولی اثر مهاری بیفیدو باکتریوم بیفیدوم معنی دار نبود و رشد سالمونلا تیفی موریوم بصورت توامان تاثیر معنی داری بر رشد باکتری های فوق نشان نداد.نتیجه گیری: مصرف محصولات حاوی لاکتوباسیلوس کازئی و بیفیدو باکتریوم آنگولاتوم می تواند در جلوگیری از بروز عفونت با سالمونلا تیفی موریوم و درمان آن مفید واقع شود. البته انجام مطالعات بیشتر در این زمینه بویژه در شرایط بدن موجودات زنده ضرورت دارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    میرزایی، حمید، محبوب، سلطانعلی، کاظمان الانق، کریم، و کریم، گیتی. (1385). تاثیر متقابل بیفید و باکتریوم بیفیدوم, بیفید و باکتریوم آنگولاتوم و لاکتوباسیلوس کازئی با سالمونلا تیفی موریوم در شرایط رشد توامان. مجله دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اردبیل، 6(4 (پیاپی 22))، 409-416. SID. https://sid.ir/paper/60054/fa

    Vancouver: کپی

    میرزایی حمید، محبوب سلطانعلی، کاظمان الانق کریم، کریم گیتی. تاثیر متقابل بیفید و باکتریوم بیفیدوم, بیفید و باکتریوم آنگولاتوم و لاکتوباسیلوس کازئی با سالمونلا تیفی موریوم در شرایط رشد توامان. مجله دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اردبیل[Internet]. 1385؛6(4 (پیاپی 22)):409-416. Available from: https://sid.ir/paper/60054/fa

    IEEE: کپی

    حمید میرزایی، سلطانعلی محبوب، کریم کاظمان الانق، و گیتی کریم، “تاثیر متقابل بیفید و باکتریوم بیفیدوم, بیفید و باکتریوم آنگولاتوم و لاکتوباسیلوس کازئی با سالمونلا تیفی موریوم در شرایط رشد توامان،” مجله دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اردبیل، vol. 6، no. 4 (پیاپی 22)، pp. 409–416، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/60054/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button