مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

590
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

709
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارتباط زیست تخریب پذیری با شکل شناسی و خواص مکانیکی آمیخته های پلی اولفین الاستومر-نشاسته

صفحات

 صفحه شروع 69 | صفحه پایان 79

چکیده

 در این مطالعه, اثر وجود نشاسته بر خواص پلی اولفین الاستومر (POE) بررسی شد. بدین منظور, برای تهیه آمیخته های پلی اولفین الاستومر-نشاسته (POE/S) از روش اختلاط مذاب بهره گرفته شد. آمیخته ها با مخلوط کن داخلی آزمایشگاهی تهیه شدند. برای بررسی نقش نشاسته در خواص این آمیخته ها از مقادیر وزنی متفاوت نشاسته 15, 25, 35, 45 و %55 استفاده شد. در ادامه خواص مکانیکی, شکل شناسی و زیست تخریب پذیری آمیخته ها ارزیابی شد. با توجه به اختلاف ساختاری POE که غیرقطبی است و نشاسته که ساختار شیمیایی قطبی دارد, از کوپلیمر پلی اولفین الاستومر-مالئیک انیدرید (POE-g-MAH) برای بهبود سازگاری استفاده شد. بررسی سازگاری آمیخته با آزمون طیف سنجی زیرقرمز تبدیل فوریه (FTIR) انجام شد. با افزایش مقدار نشاسته در آمیزه, تصاویر میکروسکوپ الکترونی پویشی (SEM), افزایش اندازه فاز پراکنده را نشان داد که پس از افزودن POE-g-MAH به دلیل سازگاری بیشتر فازها, اندازه فاز نشاسته کاهش یافت. نتایج آزمون رئولوژی بیانگر افزایش گرانروی مختلط, مدول اتلاف و مدول ذخیره پس از افزودن سازگارکننده به آمیخته بود. استحکام کششی و ازدیاد طول تا پارگی با افزودن نشاسته, کاهش یافت. مقایسه نمونه های با و بدون سازگارکننده نشان داد, نمونه های دارای سازگارکننده استحکام کششی بیشتر و ازدیاد طول تا پارگی کمتری نسبت به نمونه های بدون سازگارکننده دارند. نتایج زیست تخریب پذیری نیز نشان داد, در آمیخته های دارای %15 وزنی نشاسته مقدار تخریب آمیخته بسیار اندک است و با افزایش مقدار نشاسته, مقدار تخریب افزایش می یابد و نمونه های دارای سازگارکننده دچار تخریب کمتری می شوند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حاجی باقریان، مهدی، کرابی، محمد، عباسی سورکی، فرود، و عزیزی، حامد. (1397). ارتباط زیست تخریب پذیری با شکل شناسی و خواص مکانیکی آمیخته های پلی اولفین الاستومر-نشاسته. علوم و تکنولوژی پلیمر (فارسی)، 31(1 )، 69-79. SID. https://sid.ir/paper/6120/fa

    Vancouver: کپی

    حاجی باقریان مهدی، کرابی محمد، عباسی سورکی فرود، عزیزی حامد. ارتباط زیست تخریب پذیری با شکل شناسی و خواص مکانیکی آمیخته های پلی اولفین الاستومر-نشاسته. علوم و تکنولوژی پلیمر (فارسی)[Internet]. 1397؛31(1 ):69-79. Available from: https://sid.ir/paper/6120/fa

    IEEE: کپی

    مهدی حاجی باقریان، محمد کرابی، فرود عباسی سورکی، و حامد عزیزی، “ارتباط زیست تخریب پذیری با شکل شناسی و خواص مکانیکی آمیخته های پلی اولفین الاستومر-نشاسته،” علوم و تکنولوژی پلیمر (فارسی)، vol. 31، no. 1 ، pp. 69–79، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/6120/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button