مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,754
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

786
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر ضد میکروبی عصاره اتانولی برگ درخت گردو بر روی پروپیونی باکتریوم آکنه

صفحات

 صفحه شروع 42 | صفحه پایان 49

چکیده

 زمینه و هدف: جوش جوانی یکی از مشکلات پزشکی است و پروپیونی باکتریوم آکنه به عنوان یک عامل اصلی در این بیماری مورد توجه قرار دارد. اثرات ضد میکروبی قسمت های مختلف درخت گردو بر روی بسیاری از باکتری ها به اثبات رسیده است. برگ گردو همچنین اثر آنتی اکسیدانی داشته و بنابراین اگر دارای اثر ضد باکتریایی بر روی پروپیونی باکتریوم آکنه نیز باشد, می تواند به عنوان یک داروی جایگزین برای درمان این بیماری مطرح گردد. لذا این مطالعه با هدف بررسی اثر آنتی باکتریال عصاره برگ درخت گردو بر روی پروپیونی باکتریوم آکنه در شرایط آزمایشگاهی انجام گرفت.روش بررسی: در این مطالعه تجربی, عصاره اتانولی برگ درخت گردو تهیه و اثرات ضد میکروبی آن به روش چاهک- دیفیوژن, تعیین حداقل غلظت ممانعت کنندگی از رشد (MIC) و حداقل غلظت کشندگی باکتری (MBC) با روش رقت لوله ای علیه پروپیونی باکتریوم آکنه انجام شد, آمپی سیلین (10 میکروگرم) به عنوان کنترل مثبت بکار رفت.یافته ها: عصاره اتانولی برگ درخت گردو در هر دو روش آگار دیفیوژن و ماکرودایلوشن بر روی باکتری پروپیونی باکتریوم آکنه دارای اثر مهاری بود. بیشترین هاله عدم رشد در غلظت 150 میلی گرم در میلی لیتر معادل 7/1±25 میلی متر, مقدار MIC برابر 5/12 میلی گرم در میلی لیتر و مقدار MBC معادل 15 میلی گرم در میلی لیتر بود.نتیجه گیری: نتایج نشان داد که عصاره اتانولی برگ درخت گردو دارای اثر ضد میکروبی بر روی پروپیونی باکتریوم آکنه بوده, می تواند به عنوان فرآورده ای آنتی باکتریال در درمان عفونت های خارجی حاصل از این میکروارگانیسم مطرح گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شرافتی چالشتری، علی، شرافتی چالشتری، رضا، شرافتی چالشتری، فرهاد، و رفیعیان، محمود. (1389). بررسی اثر ضد میکروبی عصاره اتانولی برگ درخت گردو بر روی پروپیونی باکتریوم آکنه. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی زنجان (Journal of Advances in Medical and Biomedical Research)، 18(71)، 42-49. SID. https://sid.ir/paper/61326/fa

    Vancouver: کپی

    شرافتی چالشتری علی، شرافتی چالشتری رضا، شرافتی چالشتری فرهاد، رفیعیان محمود. بررسی اثر ضد میکروبی عصاره اتانولی برگ درخت گردو بر روی پروپیونی باکتریوم آکنه. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی زنجان (Journal of Advances in Medical and Biomedical Research)[Internet]. 1389؛18(71):42-49. Available from: https://sid.ir/paper/61326/fa

    IEEE: کپی

    علی شرافتی چالشتری، رضا شرافتی چالشتری، فرهاد شرافتی چالشتری، و محمود رفیعیان، “بررسی اثر ضد میکروبی عصاره اتانولی برگ درخت گردو بر روی پروپیونی باکتریوم آکنه،” مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی زنجان (Journal of Advances in Medical and Biomedical Research)، vol. 18، no. 71، pp. 42–49، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/61326/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button