مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

865
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

746
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

کیفیت باکتریولوژیک اغذیه آماده مصرف در چهار رستوران وابسته به یک مرکز نظامی

صفحات

 صفحه شروع 207 | صفحه پایان 212

چکیده

 اهداف: یکی از مهم ترین روش های ارزیابی باکتریولوژیک غذاها در رستوران ها, نمونه گیری تصادفی و انجام آزمایش های میکروبی است. هدف از این مطالعه, بررسی کیفیت باکتریولوژیک غذا ها و سالادهای آماده مصرف در چهار رستوران وابسته به یک مرکز نظامی در تهران بود.روش ها: این مطالعه مقطعی در سال 1388 انجام شد. 288 نمونه غذا و سالاد آماده مصرف از چهار رستوران طرف قرارداد یک مرکز نظامی به طور تصادفی انتخاب و با روش های استاندارد از نظر تعداد کلی باکتری ها, کلی فرم, استافیلوکوکوس اورئوس, اشرشیاکلی و سالمونلا آزمایش شدند. نتایج به کمک نرم افزار SPSS 15 با استفاده از شاخص های آمار توصیفی و آزمون آنووا تحلیل شد.یافته ها: از نظر تعداد کلی باکتری ها, بیشترین آلودگی در نمونه های رستوران B و از نظر آلودگی به کلی فرم, اشرشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس بیشترین آلودگی در نمونه های رستوران A مشاهده شد. در 5 نمونه آلودگی به اشرشیاکلی تایید شد, ولی در هیچ یک از نمونه ها آلودگی به سالمونلا مشاهده نشد.نتیجه گیری: آلودگی باکتریایی برخی از غذاها و سالادهای عرضه شده در رستوران های مورد مطالعه, بیش از حد استاندارد است و انجام مطالعات تکمیلی و کنترل منظم این رستوران ها لازم و ضروری است.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    توکلی، حمیدرضا، فرهنگ، کاظم، کریمی زارچی، علی اکبر، و حیدری، اسماعیل. (1390). کیفیت باکتریولوژیک اغذیه آماده مصرف در چهار رستوران وابسته به یک مرکز نظامی. مجله طب نظامی، 13(4 (مسلسل 50))، 207-212. SID. https://sid.ir/paper/61888/fa

    Vancouver: کپی

    توکلی حمیدرضا، فرهنگ کاظم، کریمی زارچی علی اکبر، حیدری اسماعیل. کیفیت باکتریولوژیک اغذیه آماده مصرف در چهار رستوران وابسته به یک مرکز نظامی. مجله طب نظامی[Internet]. 1390؛13(4 (مسلسل 50)):207-212. Available from: https://sid.ir/paper/61888/fa

    IEEE: کپی

    حمیدرضا توکلی، کاظم فرهنگ، علی اکبر کریمی زارچی، و اسماعیل حیدری، “کیفیت باکتریولوژیک اغذیه آماده مصرف در چهار رستوران وابسته به یک مرکز نظامی،” مجله طب نظامی، vol. 13، no. 4 (مسلسل 50)، pp. 207–212، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/61888/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button