مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,635
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بهینه سازی شرایط استخراج ترکیبات فنولیک از پوست سبز پسته (Pistachia vera) به روش سطح پاسخ

صفحات

 صفحه شروع 605 | صفحه پایان 615

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 ترکیبات فنولیک، به ویژه آن هایی که منشا گیاهی دارند، به دلیل خصوصیات آنتی اکسیدانی شان بخش اساسی از رژیم غذایی انسان را تشکیل می دهند. در این تحقیق، روش های استخراج به کمک امواج فراصوتی، استخراج به کمک امواج مایکروویو و روش غرقابی به منظور استخراج ترکیبات فنولیک از پوست سبز پسته استفاده شد و به منظور بهینه سازی شرایط استخراج نیز از روش آماری سطح پاسخ کمک گرفته شد. برای تعیین اثرات متغییرهای مستقل از طرح مرکب مرکزی استفاده گردید که متغییرها شامل نسبت حلال به مواد جامد (8-20 برابر)، دما (65oC-25) و زمان (5- 45 دقیقه) بودند. نتایج نشان داد که در زمان استخراج مشابه، راندمان استخراج در روش استخراج به کمک امواج فراصوتی بیشتر از دو روش دیگر بود. ضریب همبستگی مدل ها برای روش های استخراج به کمک امواج فراصوتی، استخراج به کمک امواج مایکروویو و روش غرقابی به ترتیب 0.95، 0.96 و 0.94 بودند. شرایط بهینه برای استخراج ترکیبات فنولیک از پوست سبز پسته به وسیله روش های غرقابی، فراصوت و مایکروویو به ترتیب 20 (حجمی/ وزنی)، 65 درجه سانتی گراد، 45 دقیقه؛ 20 (حجمی/وزنی)، 65 درجه سانتی گراد، 25 دقیقه و 20 (حجمی/وزنی)، 65 درجه سانتی گراد، 45 دقیقه بودند. در شرایط بهینه، مقادیر آزمایش شده با مقادیر پیش بینی شده توسط مدل ها مطابقت داشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رجایی، احمد، برزگر، م.، حمیدی، ز.، و سحری، محمدعلی. (1389). بهینه سازی شرایط استخراج ترکیبات فنولیک از پوست سبز پسته (Pistachia vera) به روش سطح پاسخ. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، 12(ویژه نامه)، 605-615. SID. https://sid.ir/paper/62450/fa

    Vancouver: کپی

    رجایی احمد، برزگر م.، حمیدی ز.، سحری محمدعلی. بهینه سازی شرایط استخراج ترکیبات فنولیک از پوست سبز پسته (Pistachia vera) به روش سطح پاسخ. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی[Internet]. 1389؛12(ویژه نامه):605-615. Available from: https://sid.ir/paper/62450/fa

    IEEE: کپی

    احمد رجایی، م. برزگر، ز. حمیدی، و محمدعلی سحری، “بهینه سازی شرایط استخراج ترکیبات فنولیک از پوست سبز پسته (Pistachia vera) به روش سطح پاسخ،” مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، vol. 12، no. ویژه نامه، pp. 605–615، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/62450/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button