مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,063
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

605
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اختلاط، شکل شناسی و خواص مکانیکی آمیزه های پلی اتیلن – نشاسته – پلی کاپرولاکتون

صفحات

 صفحه شروع 181 | صفحه پایان 190

چکیده

 در این پژوهش, ابتدا پلی کاپرولاکتون منتهی به ایزوسیانات (پیش پلیمر) تهیه و با روش طیف سنجی FTIR انجام واکنش تایید شد. سپس, دو گروه آمیزه های پلی اتیلن نشاسته (گروه 1) و آمیزه های پلی اتیلن نشاسته پلی کاپرولاکتون پیش پلیمر (گروه 2) تهیه شدند. با بررسی اختلاط آمیزه ها مشخص شد که گشتاور اختلاط آمیزه ها بعد از افزودن پلی کاپرولاکتون پیش پلیمر کاهش می یابد. همچنین, با افزایش مقدار نشاسته, گشتاور و گشتاور کلی نیز کاهش می یابد و دمای نهایی مذاب نیز به بیشتر از دمای تنظیم شده افزایش می یابد. پراکنش ذرات پودر نشاسته و پلی کاپرولاکتون منتهی به ایزوسیانات درون ماتریس پلی اتیلن, شکل شناسی و مقدار چسبندگی بین سطوح فازها با روش میکروسکوپ الکترون پویشی مطالعه شد. با بررسی خواص مکانیکی آمیزه ها مشاهده شد که با افزون نشاسته به پلی اتیلن, استحکام کششی و کرنش در شکست کاهش می یابد. اما, در آمیزه های دارای پلی کاپرولاکتون منتهی به دی ایزوسیانات, درصد کرنش در شکست بیشتر از آمیزه های گروه 1 بوده, استحکام کششی آنها نیز تا 20 درصد مولفه زیست تخریب پذیر بیشتر است.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    محمدی، محسن، و باریکانی، مهدی. (1384). بررسی اختلاط, شکل شناسی و خواص مکانیکی آمیزه های پلی اتیلن – نشاسته – پلی کاپرولاکتون. علوم و تکنولوژی پلیمر (فارسی)، 18(3 (پیاپی 77))، 181-190. SID. https://sid.ir/paper/6248/fa

    Vancouver: کپی

    محمدی محسن، باریکانی مهدی. بررسی اختلاط, شکل شناسی و خواص مکانیکی آمیزه های پلی اتیلن – نشاسته – پلی کاپرولاکتون. علوم و تکنولوژی پلیمر (فارسی)[Internet]. 1384؛18(3 (پیاپی 77)):181-190. Available from: https://sid.ir/paper/6248/fa

    IEEE: کپی

    محسن محمدی، و مهدی باریکانی، “بررسی اختلاط, شکل شناسی و خواص مکانیکی آمیزه های پلی اتیلن – نشاسته – پلی کاپرولاکتون،” علوم و تکنولوژی پلیمر (فارسی)، vol. 18، no. 3 (پیاپی 77)، pp. 181–190، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/6248/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button