APA:
کپینیکوصالح، آ.، و پراکاش، ج.. (1395). خاصیت آنتی اکسیدانی ادویه جات انتخاب شده مورد مصرف در آشپزی ایرانی و تاثیر آنها در جلوگیری از پراکسیداسیون چربی در سوسیس گوشت. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، 18(1)، 67-78. SID. https://sid.ir/paper/62505/fa
Vancouver:
کپینیکوصالح آ.، پراکاش ج.. خاصیت آنتی اکسیدانی ادویه جات انتخاب شده مورد مصرف در آشپزی ایرانی و تاثیر آنها در جلوگیری از پراکسیداسیون چربی در سوسیس گوشت. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی[Internet]. 1395؛18(1):67-78. Available from: https://sid.ir/paper/62505/fa
IEEE:
کپیآ. نیکوصالح، و ج. پراکاش، “خاصیت آنتی اکسیدانی ادویه جات انتخاب شده مورد مصرف در آشپزی ایرانی و تاثیر آنها در جلوگیری از پراکسیداسیون چربی در سوسیس گوشت،” مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، vol. 18، no. 1، pp. 67–78، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/62505/fa