APA:
کپیبذرافشان، ا.ح.، و احسان زاده، پ.. (1395). شواهدی برای تفاوت در پراکسیداسیون چربی و فعالیت آنزیمهای آنتی اکسیدانی ژنوتیپهای کنجد تحت سطوح مختلف شوری. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، 18(1)، 207-222. SID. https://sid.ir/paper/62506/fa
Vancouver:
کپیبذرافشان ا.ح.، احسان زاده پ.. شواهدی برای تفاوت در پراکسیداسیون چربی و فعالیت آنزیمهای آنتی اکسیدانی ژنوتیپهای کنجد تحت سطوح مختلف شوری. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی[Internet]. 1395؛18(1):207-222. Available from: https://sid.ir/paper/62506/fa
IEEE:
کپیا.ح. بذرافشان، و پ. احسان زاده، “شواهدی برای تفاوت در پراکسیداسیون چربی و فعالیت آنزیمهای آنتی اکسیدانی ژنوتیپهای کنجد تحت سطوح مختلف شوری،” مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، vol. 18، no. 1، pp. 207–222، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/62506/fa