APA:
کپیشبانی، ا.، دستار، ب.، حسنی، س.، خمیری، م.، و شعبانپور، ب.. (1395). کاهش اثرات آفلاتوکسین بر رنگ و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه های گوشتی با استفاده از نانوزئولیت. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، 18(1)، 109-121. SID. https://sid.ir/paper/62509/fa
Vancouver:
کپیشبانی ا.، دستار ب.، حسنی س.، خمیری م.، شعبانپور ب.. کاهش اثرات آفلاتوکسین بر رنگ و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه های گوشتی با استفاده از نانوزئولیت. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی[Internet]. 1395؛18(1):109-121. Available from: https://sid.ir/paper/62509/fa
IEEE:
کپیا. شبانی، ب. دستار، س. حسنی، م. خمیری، و ب. شعبانپور، “کاهش اثرات آفلاتوکسین بر رنگ و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه های گوشتی با استفاده از نانوزئولیت،” مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، vol. 18، no. 1، pp. 109–121، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/62509/fa