مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,428
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات جایگزینی ساکرز با شربت خرما و قند مایع خرما بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی خمیر و بیسکوئیت

صفحات

 صفحه شروع 643 | صفحه پایان 656

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 متن کامل مقاله های این شماره به زبان انگلیسی می باشد، لطفا برای مشاهده متن کامل مقالات به بخش انگلیسی مراجعه فرمایید.لطفا برای مشاهده متن کامل این مقاله اینجا را کلیک کنید.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مجذوبی، م.، منصوری، ح.، مصباحی، غ.، فرحناکی، ا.، و گل مکانی، م.ت.. (1395). اثرات جایگزینی ساکرز با شربت خرما و قند مایع خرما بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی خمیر و بیسکوئیت. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، 18(3)، 643-656. SID. https://sid.ir/paper/62529/fa

    Vancouver: کپی

    مجذوبی م.، منصوری ح.، مصباحی غ.، فرحناکی ا.، گل مکانی م.ت.. اثرات جایگزینی ساکرز با شربت خرما و قند مایع خرما بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی خمیر و بیسکوئیت. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی[Internet]. 1395؛18(3):643-656. Available from: https://sid.ir/paper/62529/fa

    IEEE: کپی

    م. مجذوبی، ح. منصوری، غ. مصباحی، ا. فرحناکی، و م.ت. گل مکانی، “اثرات جایگزینی ساکرز با شربت خرما و قند مایع خرما بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی خمیر و بیسکوئیت،” مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، vol. 18، no. 3، pp. 643–656، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/62529/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button