APA:
کپیمجذوبی، م.، منصوری، ح.، مصباحی، غ.، فرحناکی، ا.، و گل مکانی، م.ت.. (1395). اثرات جایگزینی ساکرز با شربت خرما و قند مایع خرما بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی خمیر و بیسکوئیت. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، 18(3)، 643-656. SID. https://sid.ir/paper/62529/fa
Vancouver:
کپیمجذوبی م.، منصوری ح.، مصباحی غ.، فرحناکی ا.، گل مکانی م.ت.. اثرات جایگزینی ساکرز با شربت خرما و قند مایع خرما بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی خمیر و بیسکوئیت. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی[Internet]. 1395؛18(3):643-656. Available from: https://sid.ir/paper/62529/fa
IEEE:
کپیم. مجذوبی، ح. منصوری، غ. مصباحی، ا. فرحناکی، و م.ت. گل مکانی، “اثرات جایگزینی ساکرز با شربت خرما و قند مایع خرما بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی خمیر و بیسکوئیت،” مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، vol. 18، no. 3، pp. 643–656، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/62529/fa