APA:
کپیداداشی، س.، کیانی، ح.، رحیمی، ه.، و موسوی، س.م.. (1396). اثر انجماد انجماد زدایی و پایدارکننده های بر روی رفتار فازی ذرات میکرونی -تخم مرغ و خواص کیفی تخم مرغ مایع. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، 19(5)، 821-834. SID. https://sid.ir/paper/62554/fa
Vancouver:
کپیداداشی س.، کیانی ح.، رحیمی ه.، موسوی س.م.. اثر انجماد انجماد زدایی و پایدارکننده های بر روی رفتار فازی ذرات میکرونی -تخم مرغ و خواص کیفی تخم مرغ مایع. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی[Internet]. 1396؛19(5):821-834. Available from: https://sid.ir/paper/62554/fa
IEEE:
کپیس. داداشی، ح. کیانی، ه. رحیمی، و س.م. موسوی، “اثر انجماد انجماد زدایی و پایدارکننده های بر روی رفتار فازی ذرات میکرونی -تخم مرغ و خواص کیفی تخم مرغ مایع،” مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، vol. 19، no. 5، pp. 821–834، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/62554/fa