APA:
کپیسلیمانی فرد، ص.، شاهدی، م.، امام جمعه، ز.، و عسکری، غ.ر.. (1397). بررسی خصوصیات فیزیکی و بافتی کیک فنجانی طی پخت با استفاده از مایکروویو. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، 20(2 )، 265-276. SID. https://sid.ir/paper/62605/fa
Vancouver:
کپیسلیمانی فرد ص.، شاهدی م.، امام جمعه ز.، عسکری غ.ر.. بررسی خصوصیات فیزیکی و بافتی کیک فنجانی طی پخت با استفاده از مایکروویو. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی[Internet]. 1397؛20(2 ):265-276. Available from: https://sid.ir/paper/62605/fa
IEEE:
کپیص. سلیمانی فرد، م. شاهدی، ز. امام جمعه، و غ.ر. عسکری، “بررسی خصوصیات فیزیکی و بافتی کیک فنجانی طی پخت با استفاده از مایکروویو،” مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، vol. 20، no. 2 ، pp. 265–276، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/62605/fa