APA:
کپیاردلانیان، ف.، و فدائی، و.. (1397). تولید دوغ پروبیوتیک غنی شده با عصاره جینسینگ قرمز. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، 20(2 )، 277-287. SID. https://sid.ir/paper/62621/fa
Vancouver:
کپیاردلانیان ف.، فدائی و.. تولید دوغ پروبیوتیک غنی شده با عصاره جینسینگ قرمز. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی[Internet]. 1397؛20(2 ):277-287. Available from: https://sid.ir/paper/62621/fa
IEEE:
کپیف. اردلانیان، و و. فدائی، “تولید دوغ پروبیوتیک غنی شده با عصاره جینسینگ قرمز،” مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، vol. 20، no. 2 ، pp. 277–287، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/62621/fa