APA:
کپیفرحناکی، ع.، داراب زاده، ن.، مجذوبی، م.، و مصباحی، غ.. (1392). خواص فیزیکوشیمیایی صمغ دانه خرنوب معمولی و خالص استخراج شده از دانه های خرنوب ایرانی. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، 16(1)، 125-136. SID. https://sid.ir/paper/62625/fa
Vancouver:
کپیفرحناکی ع.، داراب زاده ن.، مجذوبی م.، مصباحی غ.. خواص فیزیکوشیمیایی صمغ دانه خرنوب معمولی و خالص استخراج شده از دانه های خرنوب ایرانی. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی[Internet]. 1392؛16(1):125-136. Available from: https://sid.ir/paper/62625/fa
IEEE:
کپیع. فرحناکی، ن. داراب زاده، م. مجذوبی، و غ. مصباحی، “خواص فیزیکوشیمیایی صمغ دانه خرنوب معمولی و خالص استخراج شده از دانه های خرنوب ایرانی،” مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، vol. 16، no. 1، pp. 125–136، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/62625/fa