مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

868
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

نیاز ترئونین قابل هضم ایلئومی استاندارد شده جوجه های گوشتی در دو سطح پروتئین مصرفی و اثر آن بر عملکرد جوجه ها و بافت روده

صفحات

 صفحه شروع 541 | صفحه پایان 552

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 در این آزمایش نیاز ترئونین قابل هضم ایلئومی استاندارد شده جوجه های گوشتی در دو سطح پروتئین و تاثیر آن بر عملکرد و شکل شناسی روده مورد بررسی قرار گرفت. آزمایش روی جوجه های سویه تجارتی راس (308) از سن 0 تا 21 روزگی انجام شد. سطوح ترئونین قابل هضم استاندارد شده ایلئومی خوراک های آزمایشی 0.4، 0.5، 0.6، 0.7، 0.8، 0.9،1.0 و 1.1 درصد و سطوح پروتئین خام مورد استفاده 17.5 و 20.5 درصد بود. آزمایش در تعداد 64 قفس باطری و با استفاده از 5 قطعه جوجه در هر تکرار انجام شد. مصرف خوراک در جوجه هایی که سطح بالای پروتئین را دریافت نموده بودند در مقایسه با گروهی که سطح پائین پروتئین را دریافت نموده بودند، کمتر بود. در هر دو سطح پروتئین با افزایش سطح ترئونین بیش از 0.7 درصد، وزن بدن و ضریب تبدیل غذایی بهبود یافت. نیاز ترئونین قابل هضم ایلئومی استاندارد شده برای افزایش وزن بر اساس رابطه تابعیت خط شکسته به ترتیب در سطح 17.5 و 20.5 درصد پروتئین 0.62 و 0.66 درصد برآورد گردید. اثر متقابل سطح پروتئین و ترئونین بر وزن نسبی و طول دئودنوم و ژژنوم معنی دار بود (P<0.05). افزایش ترئونین اثر معنی داری روی ارتفاع پرز در دئودنوم و ژژنوم، ضخامت اپیتلیوم، تعداد سلول های گابلت و عمق کریپت در دئودنوم، ژژنوم و ایلئوم داشت (P<0.01). نتایج حاکی از این است که در جیره های حاوی پروتئین کم و حاوی مقدار کافی لیزین و آمینواسیدهای گوگرددار افزایش ترئونین موجب بهبود وزن بدن و ضریب تبدیل خوراک، همچنین افزایش طول روده می گردد. سایر فراسنجه های روده مانند ارتفاع پرز، عمق کریپت و ضخامت اپیتلیوم با افزایش ترئونین قابل هضم ایلئومی استاندارد شده نیز بهبود یافت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    زاغری، مجتبی، زعفریان، فائقه، و شیوازاد، محمود. (1390). نیاز ترئونین قابل هضم ایلئومی استاندارد شده جوجه های گوشتی در دو سطح پروتئین مصرفی و اثر آن بر عملکرد جوجه ها و بافت روده. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، 13(4)، 541-552. SID. https://sid.ir/paper/62660/fa

    Vancouver: کپی

    زاغری مجتبی، زعفریان فائقه، شیوازاد محمود. نیاز ترئونین قابل هضم ایلئومی استاندارد شده جوجه های گوشتی در دو سطح پروتئین مصرفی و اثر آن بر عملکرد جوجه ها و بافت روده. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی[Internet]. 1390؛13(4):541-552. Available from: https://sid.ir/paper/62660/fa

    IEEE: کپی

    مجتبی زاغری، فائقه زعفریان، و محمود شیوازاد، “نیاز ترئونین قابل هضم ایلئومی استاندارد شده جوجه های گوشتی در دو سطح پروتئین مصرفی و اثر آن بر عملکرد جوجه ها و بافت روده،” مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، vol. 13، no. 4، pp. 541–552، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/62660/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا