APA:
کپیزاغری، مجتبی، زعفریان، فائقه، و شیوازاد، محمود. (1390). نیاز ترئونین قابل هضم ایلئومی استاندارد شده جوجه های گوشتی در دو سطح پروتئین مصرفی و اثر آن بر عملکرد جوجه ها و بافت روده. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، 13(4)، 541-552. SID. https://sid.ir/paper/62660/fa
Vancouver:
کپیزاغری مجتبی، زعفریان فائقه، شیوازاد محمود. نیاز ترئونین قابل هضم ایلئومی استاندارد شده جوجه های گوشتی در دو سطح پروتئین مصرفی و اثر آن بر عملکرد جوجه ها و بافت روده. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی[Internet]. 1390؛13(4):541-552. Available from: https://sid.ir/paper/62660/fa
IEEE:
کپیمجتبی زاغری، فائقه زعفریان، و محمود شیوازاد، “نیاز ترئونین قابل هضم ایلئومی استاندارد شده جوجه های گوشتی در دو سطح پروتئین مصرفی و اثر آن بر عملکرد جوجه ها و بافت روده،” مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، vol. 13، no. 4، pp. 541–552، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/62660/fa