مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,273
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

غلظت پکتین اگزالات محلول کل در میوه گلابی آسیایی (.Pyrus serotina Rehd) در ارتباط با رسیدگی، انبارداری و عارضه قهوه ای شدن داخلی میوه

صفحات

 صفحه شروع 611 | صفحه پایان 626

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 پکتین اگزالات محلول کل با سفتی بافت میوه ارتباط دارد و این همبستگی با توجه به کلات یون های کلسیم با گروه کربوکسیل مجاور زنجیره پلی یورونید بوجود می آید. این آزمایش به منظور بررسی اثر زمان برداشت، محلول پاشی کلرور کلسیم در طول فصل رشد بر پکتین اگزالات محلول (OSP) ، فعالیت آنزیم پلی گالاکتروناز (PGA)، سفتی میوه و تاثیر آن ها بر انبارداری، کیفیت و عارضه قهوه ای شدن داخلی میوه (IB) انجام شد. بدین منظور میوه از درختان گلابی آسیایی (.Pyrus serotina Rehd) ارقام ‘KS’9، ‘KS’13 که بر روی پایه گلابی اروپایی (.Pyrus communis L) پیوند شده بودند جمع آوری گردید. میوه ها در دو تاریخ 20 مرداد و 5 شهریور 1385 برداشت و در دمای 1oC و رطوبت نسبی 85-80 درصد نگهداری شدند. بر روی میوه های برداشت شده پنج مرحله استحراج شامل یک مرحله قبل از برداشت معمول میوه، یک مرحله در زمان برداشت و سه مرحله در طول دوره انبارداری انجام شد. نتایج نشان داد که OSP در طول زمان رسیدن و انبارداری به میزان کمی افزایش یافت. در هر دو رقم مورد مطالعه، میزان OSP در میوه هایی که پانزده روز دیرتر از زمان مناسب برداشت، جمع آوری شده بودند بیشتر از میوه هایی که در زمان مناسب برداشت شده بودند بود. همچنین میزان OSP در میوه هایی که بافت آن ها در بعد از برداشت نرم شده بود بطور معنی داری از زمان برداشت بیشتر بود. در هر دو رقم مورد مطاله همبستگی بالایی بین سفتی بافت میوه، IB، OSP و PGA مشاهده گردید. چنین می توان نتیجه گیری نمود که سفتی بافت میوه و عارضه قهوه ای شدن داخلی میوه به میزان OSP بستگی دارد. همچنین میوه هایی که با کلرور کلسیم محلول پاشی شده و زودتر برداشت شده بودند پس از مدت طولانی انبارداری از میزان کمتری OSP، PGA و IB برخوردار بودند.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ارزانی، کاظم، خوش قلب، حسن، ملکوتی، محمدجعفر، و برزگر، م.. (1390). غلظت پکتین اگزالات محلول کل در میوه گلابی آسیایی (.Pyrus serotina Rehd) در ارتباط با رسیدگی, انبارداری و عارضه قهوه ای شدن داخلی میوه. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، 13(4)، 611-626. SID. https://sid.ir/paper/62667/fa

    Vancouver: کپی

    ارزانی کاظم، خوش قلب حسن، ملکوتی محمدجعفر، برزگر م.. غلظت پکتین اگزالات محلول کل در میوه گلابی آسیایی (.Pyrus serotina Rehd) در ارتباط با رسیدگی, انبارداری و عارضه قهوه ای شدن داخلی میوه. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی[Internet]. 1390؛13(4):611-626. Available from: https://sid.ir/paper/62667/fa

    IEEE: کپی

    کاظم ارزانی، حسن خوش قلب، محمدجعفر ملکوتی، و م. برزگر، “غلظت پکتین اگزالات محلول کل در میوه گلابی آسیایی (.Pyrus serotina Rehd) در ارتباط با رسیدگی, انبارداری و عارضه قهوه ای شدن داخلی میوه،” مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، vol. 13، no. 4، pp. 611–626، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/62667/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button