APA:
کپیارزانی، کاظم، خوش قلب، حسن، ملکوتی، محمدجعفر، و برزگر، م.. (1390). غلظت پکتین اگزالات محلول کل در میوه گلابی آسیایی (.Pyrus serotina Rehd) در ارتباط با رسیدگی, انبارداری و عارضه قهوه ای شدن داخلی میوه. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، 13(4)، 611-626. SID. https://sid.ir/paper/62667/fa
Vancouver:
کپیارزانی کاظم، خوش قلب حسن، ملکوتی محمدجعفر، برزگر م.. غلظت پکتین اگزالات محلول کل در میوه گلابی آسیایی (.Pyrus serotina Rehd) در ارتباط با رسیدگی, انبارداری و عارضه قهوه ای شدن داخلی میوه. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی[Internet]. 1390؛13(4):611-626. Available from: https://sid.ir/paper/62667/fa
IEEE:
کپیکاظم ارزانی، حسن خوش قلب، محمدجعفر ملکوتی، و م. برزگر، “غلظت پکتین اگزالات محلول کل در میوه گلابی آسیایی (.Pyrus serotina Rehd) در ارتباط با رسیدگی, انبارداری و عارضه قهوه ای شدن داخلی میوه،” مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، vol. 13، no. 4، pp. 611–626، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/62667/fa