APA:
کپیمجذوبی، م.، هدایتی، س.، حبیبی، م.، قیاسی، ف.، و فرحناکی، ع.. (1393). تاثیرات نشاسته مقاوم ذرت بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی کیک. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، 16(3)، 569-576. SID. https://sid.ir/paper/62747/fa
Vancouver:
کپیمجذوبی م.، هدایتی س.، حبیبی م.، قیاسی ف.، فرحناکی ع.. تاثیرات نشاسته مقاوم ذرت بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی کیک. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی[Internet]. 1393؛16(3):569-576. Available from: https://sid.ir/paper/62747/fa
IEEE:
کپیم. مجذوبی، س. هدایتی، م. حبیبی، ف. قیاسی، و ع. فرحناکی، “تاثیرات نشاسته مقاوم ذرت بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی کیک،” مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، vol. 16، no. 3، pp. 569–576، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/62747/fa