مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

3,578
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

774
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی پخت محیطی رزین های فنولی و کامپوزیت های آن

صفحات

 صفحه شروع 331 | صفحه پایان 336

چکیده

 رزین های فنولی یکی از رزین های مصنوعی گرماسخت با وزن مولکولی کم هستند که به روش تراکمی پلیمر و پخت می شوند. از خواص مهم این رزین ها می توان به مقاومت زیاد در برابر عوامل جوی, اکسایش گرمایی و مواد شیمیایی اشاره کرد. پخت این رزین ها به دو روش گرمایی و اسیدی دسته بندی می شود. پخت گرمایی رایج ترین روش پخت این رزین هاست که معمولا در محدوده دمایی 130-180oC انجام می شود, ولی امکان پخت اسیدی آنها در دمای محیط نیز وجود دارد. در این مقاله, پخت محیطی رزین های فنولی رزول به کمک پاراتولوئن سولفونیک اسید بررسی شده است. مقدار اسید مصرفی مناسب برای پخت محیطی دو نوع رزول برای حصول سختی و زمان ژل شدن مناسب معین شده است. به منظور بررسی رفتار پخت و پایداری گرمایی رزین های مورد بررسی, آزمون های DSC و TGA به کار گرفته شده است. همچنین, قطعات کامپوزیتی با آمیختن الیاف سوزنی پیوسته با رزین تهیه و به روش گرمایی و اسیدی زیر پرس پخت شده اند. با انجام آزمون های پایداری گرمایی, خواص مکانیکی و مقاومت شیمیایی کامپوزیت های پخت شده به دو روش اسیدی و گرمایی مقایسه شده است, نتایج نشان می دهد که مقدار بهینه اسید مصرفی برای پخت محیطی رزول با توجه به مقدار سختی و زمان ژل شدن برابر 20 درصد وزنی رزین مصرفی است. با توجه به آزمون های انجام شده می توان گفت که خواص مکانیکی و پایداری شیمیایی نمونه های پخت شده به روش اسیدی مطلوب است. اما, با این روش نمی توان به خواصی دست یافت که از راه پخت گرمایی حاصل می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بهشتی، محمدحسین، و دوست خواه، کاوه. (1386). بررسی پخت محیطی رزین های فنولی و کامپوزیت های آن. علوم و تکنولوژی پلیمر (فارسی)، 20(4 (پیاپی 90))، 331-336. SID. https://sid.ir/paper/6280/fa

    Vancouver: کپی

    بهشتی محمدحسین، دوست خواه کاوه. بررسی پخت محیطی رزین های فنولی و کامپوزیت های آن. علوم و تکنولوژی پلیمر (فارسی)[Internet]. 1386؛20(4 (پیاپی 90)):331-336. Available from: https://sid.ir/paper/6280/fa

    IEEE: کپی

    محمدحسین بهشتی، و کاوه دوست خواه، “بررسی پخت محیطی رزین های فنولی و کامپوزیت های آن،” علوم و تکنولوژی پلیمر (فارسی)، vol. 20، no. 4 (پیاپی 90)، pp. 331–336، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/6280/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button