APA:
کپیبال، ا.. (1395). تیمارهای ترکیبی اسید سالیسیک و بسته بندی اتمسفر اصلاح شده در بهبود کیفیت شهد میوه شلیل (.Prunus persica L) پس از برداشت. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، 18(5)، 1345-1354. SID. https://sid.ir/paper/62815/fa
Vancouver:
کپیبال ا.. تیمارهای ترکیبی اسید سالیسیک و بسته بندی اتمسفر اصلاح شده در بهبود کیفیت شهد میوه شلیل (.Prunus persica L) پس از برداشت. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی[Internet]. 1395؛18(5):1345-1354. Available from: https://sid.ir/paper/62815/fa
IEEE:
کپیا. بال، “تیمارهای ترکیبی اسید سالیسیک و بسته بندی اتمسفر اصلاح شده در بهبود کیفیت شهد میوه شلیل (.Prunus persica L) پس از برداشت،” مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، vol. 18، no. 5، pp. 1345–1354، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/62815/fa