APA:
کپیپیرسا، س.، دلیلی، ر.، و یزدانی، ای.. (1397). تاثیر موسیلاژ به دانه و صمغ گوار بر روی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، 20(3 )، 485-494. SID. https://sid.ir/paper/62851/fa
Vancouver:
کپیپیرسا س.، دلیلی ر.، یزدانی ای.. تاثیر موسیلاژ به دانه و صمغ گوار بر روی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی[Internet]. 1397؛20(3 ):485-494. Available from: https://sid.ir/paper/62851/fa
IEEE:
کپیس. پیرسا، ر. دلیلی، و ای. یزدانی، “تاثیر موسیلاژ به دانه و صمغ گوار بر روی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ،” مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، vol. 20، no. 3 ، pp. 485–494، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/62851/fa