مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,420
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

خواص فیزیکی وابسته به رطوبت در گل زعفران

صفحات

 صفحه شروع 387 | صفحه پایان 398

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 در این تحقیق خواص فیزیکی اجزای گل زعفران بمنظور فراهم نمودن اطلاعات لازم برای طراحی تجهیزات فرآوری آن مورد مطالعه قرار گرفت. خصوصیات مختلفی شامل ابعاد، وزن، چگالی های ظاهری و حقیقی، تخلخل، ضرایب اصطکاک استاتیک و دینامیک و سرعت حد در رطوبت های مختلف مورد تحقیق قرار گرفتند. دامنه متوسط تغییرات برای اجزای گل عبارت بودند از: 0.03 تا 0.16 گرم بر سانتیمتر مکعب برای چگالی ظاهری، 0.55 تا 1.56 گرم بر سانتیمتر مکعب برای چگالی حقیقی و 85.2 تا 95.5 درصد برای تخلخل. همچنین ضرایب اصطکاک اجزای گل بر روی سطوحی از جنس تخته سه لا، آهن و آهن گالوانیزه تعیین گردید. حداقل و حداکثر ضرایب اصطکاک استاتیک بترتیب برابر 0.8 برای پرچم و 2.14 برای کلاله هر دو بر روی ورق آهن گالوانیزه بدست آمدند. دامنه تغییرات ضریب اصطکاک دینامیکی نیز از 0.45 برای پرچم در روی آهن تا 1.14 برای گلبرگ بر روی ورق آهن گالوانیزه ثبت گردید. سرعت حد اجزای مختلف گل بین 0.9 تا 2.38 متر بر ثانیه تغییر داشت. نتایج بدست آمده نشان داد که طراحی دستگاه جداکننده اجزای گل بر مبنای اختلاف مقادیر ضرایب اصطکاک و سرعت حد امکان پذیر است.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عمادی، بهناز، و سعیدی راد، محمدحسین. (1390). خواص فیزیکی وابسته به رطوبت در گل زعفران. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، 13(3)، 387-398. SID. https://sid.ir/paper/62872/fa

    Vancouver: کپی

    عمادی بهناز، سعیدی راد محمدحسین. خواص فیزیکی وابسته به رطوبت در گل زعفران. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی[Internet]. 1390؛13(3):387-398. Available from: https://sid.ir/paper/62872/fa

    IEEE: کپی

    بهناز عمادی، و محمدحسین سعیدی راد، “خواص فیزیکی وابسته به رطوبت در گل زعفران،” مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، vol. 13، no. 3، pp. 387–398، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/62872/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا