APA:
کپیبرجیان بروجنی، م.، گلی، س.ا.ح.، و قراچورلو، م.. (1395). اثر روغن کنجد برشته شده بر خواص کیفی روغن سرخ کردنی در طی سرخ کردن عمیق. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، 18(6)، 1531-1542. SID. https://sid.ir/paper/62888/fa
Vancouver:
کپیبرجیان بروجنی م.، گلی س.ا.ح.، قراچورلو م.. اثر روغن کنجد برشته شده بر خواص کیفی روغن سرخ کردنی در طی سرخ کردن عمیق. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی[Internet]. 1395؛18(6):1531-1542. Available from: https://sid.ir/paper/62888/fa
IEEE:
کپیم. برجیان بروجنی، س.ا.ح. گلی، و م. قراچورلو، “اثر روغن کنجد برشته شده بر خواص کیفی روغن سرخ کردنی در طی سرخ کردن عمیق،” مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، vol. 18، no. 6، pp. 1531–1542، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/62888/fa