APA:
کپیفرهنگ سردرودی، ا.، سلیمانی، ع.، خیری، ع.، و زیباسرشت، ر.. (1396). بررسی ترکیبات اسانس بومادران دماوندی (Achillea aucheri Boiss) در ارتفاعات رشدی مختلف دماوند, ایران. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، 19(2)، 357-364. SID. https://sid.ir/paper/62930/fa
Vancouver:
کپیفرهنگ سردرودی ا.، سلیمانی ع.، خیری ع.، زیباسرشت ر.. بررسی ترکیبات اسانس بومادران دماوندی (Achillea aucheri Boiss) در ارتفاعات رشدی مختلف دماوند, ایران. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی[Internet]. 1396؛19(2):357-364. Available from: https://sid.ir/paper/62930/fa
IEEE:
کپیا. فرهنگ سردرودی، ع. سلیمانی، ع. خیری، و ر. زیباسرشت، “بررسی ترکیبات اسانس بومادران دماوندی (Achillea aucheri Boiss) در ارتفاعات رشدی مختلف دماوند, ایران،” مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، vol. 19، no. 2، pp. 357–364، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/62930/fa