مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

770
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

پارامترهای زیستی شته خردل در تغذیه از ارقام کلزا تحت تاثیر سطوح مختلف کوددهی نیتروژن

صفحات

 صفحه شروع 35 | صفحه پایان 47

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 متن کامل این مقاله به زبان انگلیسی می باشد، لطفا برای مشاهده متن کامل مقاله به بخش انگلیسی مراجعه کنید.لطفا برای مشاهده متن کامل این مقاله اینجا را کلیک کنید.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فلاح پور، ف.، قربانی، ر.، نصیری محلاتی، م.، و حسینی، م.. (1394). پارامترهای زیستی شته خردل در تغذیه از ارقام کلزا تحت تاثیر سطوح مختلف کوددهی نیتروژن. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، 17(1)، 35-47. SID. https://sid.ir/paper/63041/fa

    Vancouver: کپی

    فلاح پور ف.، قربانی ر.، نصیری محلاتی م.، حسینی م.. پارامترهای زیستی شته خردل در تغذیه از ارقام کلزا تحت تاثیر سطوح مختلف کوددهی نیتروژن. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی[Internet]. 1394؛17(1):35-47. Available from: https://sid.ir/paper/63041/fa

    IEEE: کپی

    ف. فلاح پور، ر. قربانی، م. نصیری محلاتی، و م. حسینی، “پارامترهای زیستی شته خردل در تغذیه از ارقام کلزا تحت تاثیر سطوح مختلف کوددهی نیتروژن،” مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، vol. 17، no. 1، pp. 35–47، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/63041/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا