APA:
کپیدارسی، ا.، شیوازاد، م.، زاغری، م.، نمرود، ن.ف.، و محمدی، ر.. (1391). تاثیر استفاده از جیره های حاوی سطوح پایین پرتئین و دارای مکمل اسیدهای آمینه بر عملکرد رشد, غلظت اسید اوریک و الکترولیت ها در پلاسمای جوجه خروس های گوشتی. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، 14(4)، 789-797. SID. https://sid.ir/paper/63069/fa
Vancouver:
کپیدارسی ا.، شیوازاد م.، زاغری م.، نمرود ن.ف.، محمدی ر.. تاثیر استفاده از جیره های حاوی سطوح پایین پرتئین و دارای مکمل اسیدهای آمینه بر عملکرد رشد, غلظت اسید اوریک و الکترولیت ها در پلاسمای جوجه خروس های گوشتی. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی[Internet]. 1391؛14(4):789-797. Available from: https://sid.ir/paper/63069/fa
IEEE:
کپیا. دارسی، م. شیوازاد، م. زاغری، ن.ف. نمرود، و ر. محمدی، “تاثیر استفاده از جیره های حاوی سطوح پایین پرتئین و دارای مکمل اسیدهای آمینه بر عملکرد رشد, غلظت اسید اوریک و الکترولیت ها در پلاسمای جوجه خروس های گوشتی،” مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، vol. 14، no. 4، pp. 789–797، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/63069/fa