مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

856
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقاومت جریان هوا در یک بستر لایه نازک انجیر سبز

صفحات

 صفحه شروع 677 | صفحه پایان 685

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 انجیر سبز یکی از اقلام مهم صادرات غیر نفتی ایران است که به طور معمول به صورت خشک مصرف می شود. برخی از خواص فیزیکی مهم انجیر (میانگین هندسی اقطار، کرویت، تخلخل بستر، جرم حجمی دانه ای و جرم حجمی توده ای) و افت فشار در لایه های نازک این محصول در رطوبت اولیه 6% بر پایه خشک اندازه گیری شد. در این تحقیق محدوده جریان هوای مورد استفاده بین 0.4-1.0 (m-2 s-1 m3) در سه دمای هوای مختلف بوده است. دانه های انجیر در چهار چیدمان مختلف (X، Y، Z و حالت تصادفی) در بستر لایه نازک قرار داده شدند. اثر چیدمان انجیرها و نرخ عبور جریان بر افت فشار بسیار معنی دار بوده در حالی که تغییرات دما بر افت فشار اثر معنی داری نداشته است. برای پیش بینی افت فشار در لایه های نازک انجیر سبز سه مدل مطرح و مهم به نام های شد، هوکیل - ایوز و ارگان مورد ارزیابی قرار گرفت. مدل ارگان با بیشترین (R2 (R2=0.989 و کمترین (RMSE=21.84) RMSE و(P%=6.69) P%  به عنوان بهترین مدل برای پیش بینی افت فشار در بستر لایه نازک انجیر سبز در شرایط مورد آزمایش انتخاب گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    امانلو، یاسمن، و زمردیان، ع.ا.. (1390). مقاومت جریان هوا در یک بستر لایه نازک انجیر سبز. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، 13(5)، 677-685. SID. https://sid.ir/paper/63085/fa

    Vancouver: کپی

    امانلو یاسمن، زمردیان ع.ا.. مقاومت جریان هوا در یک بستر لایه نازک انجیر سبز. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی[Internet]. 1390؛13(5):677-685. Available from: https://sid.ir/paper/63085/fa

    IEEE: کپی

    یاسمن امانلو، و ع.ا. زمردیان، “مقاومت جریان هوا در یک بستر لایه نازک انجیر سبز،” مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، vol. 13، no. 5، pp. 677–685، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/63085/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button