مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,318
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

564
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بهبود مقاومت پارگی و رشد ترک آمیزه رویه تایر با سامانه های پخت موثر و استفاده از پرکننده های نیمه تقویت کننده

صفحات

 صفحه شروع 285 | صفحه پایان 295

چکیده

 اثر جای گزینی بخشی از کائوچوی طبیعی با کائوچوهای مصنوعی, سیس بوتادی ان و استیرن- بوتادی ان, بر خواص استحکامی و شکست آمیزه رویه تایر بایاس بر پایه آمیخته NR/BR در سامانه های پخت موثر و معمولی و آمیخته دوده های مختلف مطالعه شد. با بررسی نتایج مشاهده شد. چنان چه تغییری در فرمول بندی آمیزه جای گزین اعمال نشود. خواص شکست شامل مقاومت پارگی و مقاومت در برابر رشد ترک در آمیزه های جای گزین به مقدار قابل توجهی تضعیف می شود. هم چنین, اثر نوع و مقدار چگالی اتصالات عرضی سامانه پخت گوگردی با تغییر مقدار و نسبت گوگرد و شتاب دهنده مطالعه شد. بررسی ها نشان می دهد, مقادیر رشد ترک و مقاومت پارگی با کاهش نسبت گوگرد به شتاب دهنده در مقدار مساوی چگالی اتصالات عرضی به مقدار قابل توجهی بهبود می یابد. ضمن آن که مقدار گرمااندوزی و سایر خواص فیزیکی- مکانیکی نیز حفظ می شود. به طوری که آمیزه جای گزین NR/BR/SBR خواص معادل با آمیزه شاهد نشان می دهد. هم چنین, نتایج استفاده از آمیخته دوده ها در آمیزه های جای گزین با کائوچوی بوتادی ان نشان می دهد. استفاده از دوده نیمه تقویت کننده در کنار دوده تقویت کننده اصلی مقاومت در برابر رشد ترک را بهبود می دهد. نتیجه آن که با اصلاح سامانه پخت و استفاده از آمیخته دوده N330/N660 کاهش نسبت کائوچوی طبیعی به کائوچوی بوتادی ان در آمیخته NR/BR میسر می شود.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شیوا، مهدی، و آتشی، حسین. (1387). بهبود مقاومت پارگی و رشد ترک آمیزه رویه تایر با سامانه های پخت موثر و استفاده از پرکننده های نیمه تقویت کننده. علوم و تکنولوژی پلیمر (فارسی)، 21(4 (پیاپی 96))، 285-295. SID. https://sid.ir/paper/6415/fa

    Vancouver: کپی

    شیوا مهدی، آتشی حسین. بهبود مقاومت پارگی و رشد ترک آمیزه رویه تایر با سامانه های پخت موثر و استفاده از پرکننده های نیمه تقویت کننده. علوم و تکنولوژی پلیمر (فارسی)[Internet]. 1387؛21(4 (پیاپی 96)):285-295. Available from: https://sid.ir/paper/6415/fa

    IEEE: کپی

    مهدی شیوا، و حسین آتشی، “بهبود مقاومت پارگی و رشد ترک آمیزه رویه تایر با سامانه های پخت موثر و استفاده از پرکننده های نیمه تقویت کننده،” علوم و تکنولوژی پلیمر (فارسی)، vol. 21، no. 4 (پیاپی 96)، pp. 285–295، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/6415/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button