مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

5,750
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

593
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

3

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

آثار خوردن کندر، خرما و میوه به در دوران بارداری و شیردهی بر سلامت ذهن، خلق و رفتار کودک از منظر قرآن، حدیث و علوم پزشکی

صفحات

 صفحه شروع 93 | صفحه پایان 105

چکیده

 مقدمه: با توجه به نقش تغذیه سالم در سلامت جسم و روان انسان, مطالعه حاضر با هدف بررسی و تبیین آثار تغذیه مادران در دوران بارداری و شیردهی به ویژه مصرف کندر, خرما و میوه به بر سلامت ذهن, خلق و رفتار کودک از منظر قرآن, حدیث و علوم پزشکی انجام شد.روش کار: در این پژوهش میان رشته ای که بر اساس روش اسنادی انجام شد, جستجو در منابع برای مقالات علمی منتشر شده از سال 1980 تا سال 2016 در پایگاه های علمی نظیر Google scholar, PubMed, SID وScopus صورت گرفت. هم چنین با استفاده از نرم افزارهای جامع التفاسیر و جامع الاحادیث نور, تفسیر آیات51 سوره مومنون, 172 و 233 سوره بقره و آیات 25 و 26 سوره مریم و نیز کلمات «اللبان», «الرطب», «التمر» و «السفرجل» در احادیث اهل البیت (ع) جستجو شد و آثار مصرف کندر, خرما و میوه به در دوران بارداری و شیردهی مادران بر سلامت ذهن, خلق و رفتار کودک بررسی و تبیین شد.یافته ها: بر اساس متون اسلامی, در دوران بارداری خوردن میوه به بر هوش, شجاعت و شخصیت کودک, خوردن کندر بر هوشمندی, دلیری و خوش خلقی و نیز خوردن خرما بر بردباری فرزند می افزاید. در پژوهش های علمی نیز اثر ضدافسردگی میوه به و آثار ذهنی و روانی ترکیبات آن و تاثیر کندر در افزایش حافظه و تمرکز و کاهش افسردگی و اضطراب و نیز نقش ترکیبات غذایی خرما در کاهش و از بین بردن خستگی, افسردگی و بدخلقی مشخص شده است. همچنان که نوع تغذیه مادر در ترکیبات شیر وی و در نتیجه رشد هوش, آرامش, اعتماد به نفس, اخلاق و رفتار مطلوب کودک اثرگذار است.نتیجه گیری: خوردن کندر, خرما و میوه به در دوران بارداری و شیردهی, افزون بر آثار مثبت بر جسم کودک, در شخصیت, هوش, اخلاق و رفتار وی نقش مطلوبی دارد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نمازی زادگان، سعید، غیورمبرهن، مجید، هاشمی نژاد، سیده عذرا، و دیانی، محمدشمس الدین. (1396). آثار خوردن کندر, خرما و میوه به در دوران بارداری و شیردهی بر سلامت ذهن, خلق و رفتار کودک از منظر قرآن, حدیث و علوم پزشکی. مجله زنان مامایی و نازایی ایران، 20(11 )، 93-105. SID. https://sid.ir/paper/64930/fa

    Vancouver: کپی

    نمازی زادگان سعید، غیورمبرهن مجید، هاشمی نژاد سیده عذرا، دیانی محمدشمس الدین. آثار خوردن کندر, خرما و میوه به در دوران بارداری و شیردهی بر سلامت ذهن, خلق و رفتار کودک از منظر قرآن, حدیث و علوم پزشکی. مجله زنان مامایی و نازایی ایران[Internet]. 1396؛20(11 ):93-105. Available from: https://sid.ir/paper/64930/fa

    IEEE: کپی

    سعید نمازی زادگان، مجید غیورمبرهن، سیده عذرا هاشمی نژاد، و محمدشمس الدین دیانی، “آثار خوردن کندر, خرما و میوه به در دوران بارداری و شیردهی بر سلامت ذهن, خلق و رفتار کودک از منظر قرآن, حدیث و علوم پزشکی،” مجله زنان مامایی و نازایی ایران، vol. 20، no. 11 ، pp. 93–105، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/64930/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button