مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,384
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

630
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزش اجزای معیار Amsel در تشخیص واژینوز باکتریال (گزارش مقدماتی)

صفحات

 صفحه شروع 17 | صفحه پایان 22

چکیده

 مقدمه: واژینوز باکتریال, شایع ترین علت ترشح غیر طبیعی در زنان سنین باروری است. هر چند تست تشخیصی طلایی آن, استفاده از معیار Nugent در لامی که رنگ آمیزی گرم شده است می باشد؛ اما معمولا پیشنهاد می شود در درمانگاه, برای تشخیص از معیار Amsel استفاده شود. هدف از این مطالعه, تعیین ارزش اجزای معیار Amsel در تشخیص واژینوز باکتریال بود.روش کار: این مطالعه توصیفی و مقطعی, بر روی 69 خانم با شکایت ترشح واژینال انجام شد. نمونه ترشح واژینال در تمام افراد, از حیث 4 جزء معیار Amsel و امتیاز Nugent مورد بررسی قرار گرفت و با استفاده از تست Nugent به عنوان استاندارد طلایی, حساسیت, ویژگی, نسبت درست نمایی مثبت و منفی, ارزش اخباری مثبت و منفی و سطح زیر منحنی هر کدام از معیارهای Amsel و ترکیب های دوتایی آنها محاسبه شد.نتایج: شیوع واژینوز باکتریال در افراد تحت مطالعه, 42% بود. نتایج نشان داد که بیشترین حساسیت مربوط به جزء pH (83%) و بیشترین ویژگی مربوط به جزء سلول کلیدی (84%) بود. همچنین حساسیت و ویژگی معیار Amsel, به ترتیب, 55% و 73% بود. حساسیت ترکیب های دوتایی, بین 24 تا 62 درصد و ویژگی آنها, بین 70 الی 87 درصد بود.نتیجه گیری: مقایسه نتایج ترکیب های دوتایی معیارهای ذکرشده با تست استاندارد طلایی Nugent نشان داد برای تشخیص واژینوز باکتریال می توان ابتدا از pH استفاده کرد و در صورت منفی بودن, آن را رد کرد. در صورت مثبت بودن باید جزء دیگری را هم امتحان کرد و در صورت مثبت بودن هر دو جزء می توان تشخیص واژینوز باکتریال را تایید نمود و درمان را شروع کرد. در صورت منفی بودن جزء دوم باید از اجزای دیگر برای تایید یا رد بیماری استفاده نمود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    یغمایی، مینو، اربابی کلاتی، فرشید، جهان تیغ، مهدی، رودباری، مسعود، و سلطانی، بهارک. (1388). ارزش اجزای معیار Amsel در تشخیص واژینوز باکتریال (گزارش مقدماتی) . مجله زنان مامایی و نازایی ایران، 12(3)، 17-22. SID. https://sid.ir/paper/65077/fa

    Vancouver: کپی

    یغمایی مینو، اربابی کلاتی فرشید، جهان تیغ مهدی، رودباری مسعود، سلطانی بهارک. ارزش اجزای معیار Amsel در تشخیص واژینوز باکتریال (گزارش مقدماتی) . مجله زنان مامایی و نازایی ایران[Internet]. 1388؛12(3):17-22. Available from: https://sid.ir/paper/65077/fa

    IEEE: کپی

    مینو یغمایی، فرشید اربابی کلاتی، مهدی جهان تیغ، مسعود رودباری، و بهارک سلطانی، “ارزش اجزای معیار Amsel در تشخیص واژینوز باکتریال (گزارش مقدماتی) ،” مجله زنان مامایی و نازایی ایران، vol. 12، no. 3، pp. 17–22، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/65077/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button