مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

877
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر منعقد کننده های شیمیایی و پلیمرهای طبیعی بر کاهش بار آلی آب پنیر

صفحات

 صفحه شروع 99 | صفحه پایان 106

چکیده

 این پژوهش با هدف بررسی میزان تصفیه پذیری آب پنیر توسط عمل انعقاد شیمیایی انجام پذیرفته است. به عبارت دیگر در این کار سعی گردیده تا با استفاده از عمل انعقاد شیمیایی میزان جامدات معلق موجود در آب پنیر را به حداقل کاهش داده و مشخص نمود که چه مقدار از بار آلی محلول مربوط به جامدات معلق می باشد. بدین منظور ابتدا پارامترهای مختلف جهت آب پنیر اندازه گیری شده که بر اساس آن TS, SS,BOD5,COD آب پنیر مصرفی به ترتیب 73000, 42000 و 65000 میلی گرم در لیتر و نسبت CODf به CODt حدود 0.82 و COD/BOD5 نیز 0.61 برآورد گردیده اند. در مرحله بعدی, تاثیر منعقد کننده های مختلف بر کاهش بار آلی آب پنیر مورد بررسی قرار گرفته و این نتیجه حاصل گردیده است که با استفاده از عمل انعقاد می توان میزان COD را تا 30% و میزان جامدات معلق را تا بیش از 90% کاهش داد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مختارانی، نادر، گنجی دوست، حسین، و سبزواری، علی. (1379). تاثیر منعقد کننده های شیمیایی و پلیمرهای طبیعی بر کاهش بار آلی آب پنیر. نشریه بین المللی مهندسی صنایع و مدیریت تولید (فارسی)(نشریه بین المللی علوم مهندسی)، 11(6)، 99-106. SID. https://sid.ir/paper/65509/fa

    Vancouver: کپی

    مختارانی نادر، گنجی دوست حسین، سبزواری علی. تاثیر منعقد کننده های شیمیایی و پلیمرهای طبیعی بر کاهش بار آلی آب پنیر. نشریه بین المللی مهندسی صنایع و مدیریت تولید (فارسی)(نشریه بین المللی علوم مهندسی)[Internet]. 1379؛11(6):99-106. Available from: https://sid.ir/paper/65509/fa

    IEEE: کپی

    نادر مختارانی، حسین گنجی دوست، و علی سبزواری، “تاثیر منعقد کننده های شیمیایی و پلیمرهای طبیعی بر کاهش بار آلی آب پنیر،” نشریه بین المللی مهندسی صنایع و مدیریت تولید (فارسی)(نشریه بین المللی علوم مهندسی)، vol. 11، no. 6، pp. 99–106، 1379، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/65509/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button