مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,329
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,171
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مروری بر عوامل پخت تاخیری-گرمایی رزین اپوکسی

صفحات

 صفحه شروع 409 | صفحه پایان 426

چکیده

 رزین های اپوکسی به دلیل خواص فیزیکی و مکانیکی و نیز مقاومت گرمایی, الکتریکی و شیمیایی خوب, به طور گسترده در صنایع کامپوزیت, هوافضا, ساختمان, الکترونیک, چسب و پوشش به کار گرفته می شوند. رزین های اپوکسی برای پخت به مواد شیمیایی نیاز دارند که عوامل پخت یا سخت کننده نامیده می شوند. این مواد, شرایط فراورش و خواص نهایی سامانه رزین را تحت تاثیر قرار می دهند. در حالت کلی, عوامل پخت اپوکسی ها را می توان به دو گروه معمولی (پخت محیطی یا پخت گرمایی) و تاخیری دسته بندی کرد. افزودن عوامل پخت معمولی به رزین برای انجام واکنش های شبکه ای شدن حتی در دمای محیط, سبب افزایش تدریجی گرانروی می شود و در نهایت رزین ژل شده و پخت می شود. اما, عوامل پخت تاخیری پس از افزوده شدن به رزین در دمای محیط واکنشی انجام نمی دهند و گرانروی آمیزه تغییر نمی کند, بنابراین, برای تهیه سامانه های تک جزئی رزین اپوکسی استفاده می شود. این عوامل پخت در شرایط معمول فعال نیستند و با رزین واکنشی نمی دهند. اما, با اعمال محرک خارجی مانند نور و گرما فعال می شوند. از آنجا که مهم ترین محرک خارجی گرماست, بنابراین عوامل پخت تاخیری از پرکاربردترین و رایج ترین عوامل پخت تاخیری-گرمایی هستند. عوامل پخت تاخیری-گرمایی شامل عوامل پخت تاخیری دارای هیدروژن فعال, کاتالیزی و محافظت شده با گروه های شیمیایی و میکروکپسولی ها هستند. عوامل پخت محافظت شده با گروه های شیمیایی عوامل پخت دارای هیدروژن فعال معمولی هستند که با گروه های شیمیایی محافظت می شوند. انتخاب نوع سامانه تاخیری موضوع مهمی بوده و بر شرایط فراورش و خواص نهایی رزین پخت شده بسیار اثرگذار است. در این مقاله آخرین یافته ها در این باره مرور شده است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مظفری، سیدمرتضی، و بهشتی، محمدحسین. (1397). مروری بر عوامل پخت تاخیری-گرمایی رزین اپوکسی. علوم و تکنولوژی پلیمر (فارسی)، 31(5 (پیاپی 157) )، 409-426. SID. https://sid.ir/paper/6565/fa

    Vancouver: کپی

    مظفری سیدمرتضی، بهشتی محمدحسین. مروری بر عوامل پخت تاخیری-گرمایی رزین اپوکسی. علوم و تکنولوژی پلیمر (فارسی)[Internet]. 1397؛31(5 (پیاپی 157) ):409-426. Available from: https://sid.ir/paper/6565/fa

    IEEE: کپی

    سیدمرتضی مظفری، و محمدحسین بهشتی، “مروری بر عوامل پخت تاخیری-گرمایی رزین اپوکسی،” علوم و تکنولوژی پلیمر (فارسی)، vol. 31، no. 5 (پیاپی 157) ، pp. 409–426، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/6565/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا