مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

736
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

392
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی و ضدسرطانی نانوامولسیون سنتزشده توسط اسانس گیاه شوید

صفحات

 صفحه شروع 40 | صفحه پایان 51

چکیده

 زمینه و هدف از بین نانو داروهای تولید شده, نانوامولسیون یک ابزار مهم درعرصه فناوری نانو است که جهت کاربرد بالینی و درمانی طراحی شده است. از آنجا که اثربخشی درمانی سرطان از طریق توانایی دارو برای کاهش و ازبین بردن تومور ها بدون آسیب رساندن به بافت سالم اندازه گیری می شود, نانوامولسیون به عنوان حامل دارویی هدفمند در این زمینه می تواند مفید واقع شود. بنابراین در این پژوهش اثرات آنتی اکسیدانی و ضد سرطان نانوامولسیون تولید شده توسط اسانس گیاه شوید بررسی شده است. مواد و روش ها جهت سنجش ویژگی های آنتی اکسیدانی از آزمون های دی پی پی اچ (1, 1-دیفنیل-2-پیکریل-هیدرازیل) و ای بی تی اس (2, 2-آزینو بیس (3-اتیل بنزوتیازولین 6-سولفونیک اسید)) استفاده شد و جهت ارزیابی سمیت سلولی القا شده به سلول های سرطانی کبد (HepG2) و سلول های نرمال اندوتلیال سیاهرگ بند ناف انسان آزمون MTT به کار گرفته شد. ملاحظات اخلاقی تمامی آزمایش های این تحقیق با رعایت موازین اخلاقی و طبق تایید کمیته اخلاق در پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد با شناسه مصوبه IR. IAU. MSHD. REC. 1398. 027 انجام گرفت. یافته ها یافته های این مطالعه نشان داد نانوامولسیون تولید شده توسط اسانس گیاه شوید دارای پتانسیل خوبی برای مهار رادیکال های دی پی پی اچ (IC50=500 µ g/ml) و ای بی تی اس (IC50=420 µ g/ml) است. همچنین نتایج حاصل از آزمون MTT روی رده سرطانی HepG2 و رده نرمال HUVEC نشان داد میزان بقای سلول ها در غلظت 50 میکروگرم بر میلی لیتر به ترتیب 21/73 و 77/86 میکروگرم بر میلی لیتر است. نانوامولسیون بقای سلول ها را به صورت وابسته به دز کاهش داد؛ سمیت اعمال شده بر سلول های سرطانی از سلول های نرمال بیشتر بود. نتیجه گیری مطالعه حاضر نشانگر پتانسیل تبدیل شدن نانوامولسیون سنتز شده توسط اسانس گیاه شوید به یک استراتژی درمانی برای بیماری های ناشی از استرس اکسیداتیو در آینده است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    توکل افشاری، هاله سادات، همایونی تبریزی، مسعود، و اردلان، توران. (1398). بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی و ضدسرطانی نانوامولسیون سنتزشده توسط اسانس گیاه شوید. مجله دانشگاه علوم پزشکی اراک (ره‌ آورد دانش)، 22(4 )، 40-51. SID. https://sid.ir/paper/68853/fa

    Vancouver: کپی

    توکل افشاری هاله سادات، همایونی تبریزی مسعود، اردلان توران. بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی و ضدسرطانی نانوامولسیون سنتزشده توسط اسانس گیاه شوید. مجله دانشگاه علوم پزشکی اراک (ره‌ آورد دانش)[Internet]. 1398؛22(4 ):40-51. Available from: https://sid.ir/paper/68853/fa

    IEEE: کپی

    هاله سادات توکل افشاری، مسعود همایونی تبریزی، و توران اردلان، “بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی و ضدسرطانی نانوامولسیون سنتزشده توسط اسانس گیاه شوید،” مجله دانشگاه علوم پزشکی اراک (ره‌ آورد دانش)، vol. 22، no. 4 ، pp. 40–51، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/68853/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button