APA:
کپیمجد، احمد، نژادستاری، طاهر، خاوری نژاد، رمضانعلی، و دوستی، بهروز. (1387). بررسی تغییرات کمی و کیفی ترکیبات سازنده اسانس گونه دارویی مرزه خوزستانی (khuzistanica J. Satureja) در طول تکوین گیاه و خواص ضد میکروبی اسانس آن در شرایط in vitro. علوم پایه (دانشگاه آزاد اسلامی)، 18(1/70 (ویژه نامه زیست شناسی))، 51-60. SID. https://sid.ir/paper/70491/fa
Vancouver:
کپیمجد احمد، نژادستاری طاهر، خاوری نژاد رمضانعلی، دوستی بهروز. بررسی تغییرات کمی و کیفی ترکیبات سازنده اسانس گونه دارویی مرزه خوزستانی (khuzistanica J. Satureja) در طول تکوین گیاه و خواص ضد میکروبی اسانس آن در شرایط in vitro. علوم پایه (دانشگاه آزاد اسلامی)[Internet]. 1387؛18(1/70 (ویژه نامه زیست شناسی)):51-60. Available from: https://sid.ir/paper/70491/fa
IEEE:
کپیاحمد مجد، طاهر نژادستاری، رمضانعلی خاوری نژاد، و بهروز دوستی، “بررسی تغییرات کمی و کیفی ترکیبات سازنده اسانس گونه دارویی مرزه خوزستانی (khuzistanica J. Satureja) در طول تکوین گیاه و خواص ضد میکروبی اسانس آن در شرایط in vitro،” علوم پایه (دانشگاه آزاد اسلامی)، vol. 18، no. 1/70 (ویژه نامه زیست شناسی)، pp. 51–60، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/70491/fa