مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,271
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

650
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر غلظت الکترولیت روی تشکیل و پایداری نانوامولسیونهای سیستم-n هگزادکان /Brij30/ آب تهیه شده توسط روش دمای معکوس فاز

صفحات

 صفحه شروع 29 | صفحه پایان 38

چکیده

 مقدمه: نانو امولسیونها, امولسیونهایی شفاف یا نیمه شفاف (در گستره 50 تا 200 نانومتر) یا شیری رنگ( بالاتر تا 500 نانومتر ) می باشند. نانوامولسیونها کاربردهای مختلف صنعتی دارند, بعنوان مثال, در تهیه محیط واکنش برای پلیمریزاسیون, ساخت مواد آرایشی و بهداشتی ,داروئی و مواد شیمیایی مورد استفاده در کشاورزی کاربرد دارند.هدف: در این تحقیق تشکیل نانوامولسیون توسط روش دمای معکوس فاز در سیستم نرمال هگزادکان  -30 Brij- آب مورد مطالعه قرار گرفته است و اثر تغییرات غلظت NaCl در فاز آبی, بر روی دمای معکوس فاز سیستم (PIT) بررسی شده و پایداری نانوامولسیونهای تهیه شده با گذشت زمان نیز مورد بررسی قرار گرفت.روش بررسی: دراین تحقیق سیستم –n و هگزادکان Brij30// آب با –n20%هگزادکان و Brij30 8% و 72% محلول NaCl به عنوان مبنا انتخاب شد و غلظت NaCl تغییر داده شد و PIT های متناظر سیستم توسط روش هدایت سنجی اندازه گیری شد و نانوامولسیونها در دماهای PIT متناظر تهیه شدند. میزان درصد عبور پرتو مرئی در طول موج 600 نانومتر از محیطهای نانو امولسیون تهیه شده, جهت مقایسه ابعاد و بررسی پایداری آنان با گذشت زمان اندازه گیری شد, سپس ابعاد قطرات نمونه های انتخابی توسط دستگاه TEM اندازه گیری گردید.نتایج: نتایج کاهش تدریجیPIT از °c40 به °c26 با افزایش غلظت محلول NaCl از 0.01 به 1.00 مولار را نشان می دهد. در همه غلظتهای  NaClدر فاز آبی نانو امولسیون به غیر از غلظتهای 1.00 و 0.50 مول بر لیتر تغییرات درصد عبور تا 336 ساعت اولیه تقریبا ثابت مانده است. میانگین قطرهای قطرات نانو امولسیونهای با غلظت  NaCl0.05, 0.10 و 0.25 مولارفاز آبی به ترتیب 7, 10 و 10 نانومتر با انحرافهای استاندارد 8.50, 3.27 و 5.10 می باشند.نتیجه گیری: نتابج به دست آمده نشان داد که اولا با افزایش غلظت NaCl در فاز آبی امولسیون مقدار PIT کاهش می یابد, ثانیا درصد عبور نانوامولسیونها در غلظتهای پایین تر NaCl در فاز آبی در دمای محیط (25°c) تغییرات خیلی کمی داشته که نشان دهنده پایداری بالای آنها می باشد ولی درغلظتهای بالاتر میزان عبور در °c25 به سرعت کاهش یافته که نشان دهنده ناپایداری نانوامولسیون در این دما می باشد. در نهایت, میانگین ابعاد قطرات اندازه گیری شده نانوامولسیونهای انتخابی توسط دستگاه TEM نسبت به دیگر نانوامولسیونهای تهیه شده توسط دیگر محققان بسیار پایین تر می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    آسترکی، علی محمد، مهردادشریف، امیرعبداله، آبرومندآذر، پرویز، مرادی، شهرام، و عابدینی خرمی، سعید. (1389). تاثیر غلظت الکترولیت روی تشکیل و پایداری نانوامولسیونهای سیستم-n هگزادکان /Brij30/ آب تهیه شده توسط روش دمای معکوس فاز. علوم پایه (دانشگاه آزاد اسلامی)، 20(76 (ویژه نامه شیمی))، 29-38. SID. https://sid.ir/paper/70556/fa

    Vancouver: کپی

    آسترکی علی محمد، مهردادشریف امیرعبداله، آبرومندآذر پرویز، مرادی شهرام، عابدینی خرمی سعید. تاثیر غلظت الکترولیت روی تشکیل و پایداری نانوامولسیونهای سیستم-n هگزادکان /Brij30/ آب تهیه شده توسط روش دمای معکوس فاز. علوم پایه (دانشگاه آزاد اسلامی)[Internet]. 1389؛20(76 (ویژه نامه شیمی)):29-38. Available from: https://sid.ir/paper/70556/fa

    IEEE: کپی

    علی محمد آسترکی، امیرعبداله مهردادشریف، پرویز آبرومندآذر، شهرام مرادی، و سعید عابدینی خرمی، “تاثیر غلظت الکترولیت روی تشکیل و پایداری نانوامولسیونهای سیستم-n هگزادکان /Brij30/ آب تهیه شده توسط روش دمای معکوس فاز،” علوم پایه (دانشگاه آزاد اسلامی)، vol. 20، no. 76 (ویژه نامه شیمی)، pp. 29–38، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/70556/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button